Helgens best kledde

Helgens motebegivenhet blant stjernene var Teen Choice Awards, og moteløvene viste tydelig hva som er hot på den røde løperen akkurat nå: Korte kjoler.

Mari Glans
Publisert:

Det var varierte antrekk på den grønne løperen på Teen Choice Awards i helgen. Denne prisutdelingen er yngre og mer leken enn mange andre prisutdelinger, og det vises også på klesvalget til stjernene. De aller fleste valgte korte minikjoler i alle varianter og farger, og flere av sommerens største trender, som assymetriske kombinasjoner, striper og stroppeløse overdeler gikk igjen.

Ashely Tisdale har virkelig falt for den korte minikjolen i sommer, og har blitt fotogarfert i mange forskjellige varianter den siste tiden. Kjolen hun valgte denne helgen passer henne veldig godt, og hun bruker perfekt tilbehør som armbånd og pumps med nagler.

Alexis Bledel fra TV-serien Gilmore Girls valgte en nydelig blå kjole med blondedetaljer, og var en av få som droppet den lille minikjolen. De hvite og orange skoene bryter med kjolen, og gir et friskere og mer trendy uttrykk.

Liker du kombinasjonen sort og hvit?Slik får du Chanel-looken

Emma Roberts kastet seg på en annen trend i tillegg til minikjolen, nemlig kombinasjonen sort og hvit. Kjolen fra Monique Lhuillier er besatt med sorte perler og kjeder, og Roberts brukte kjolen med røffe ankelboots i skinn.

Leighton Meester fulgte den stripete trenden på Teen Choice Awards. Hun valgte en leken, kort kjole med volanger, og kombinerte kjolen med knallrøde lakkpumps fra stjernenes nye skofavoritt, Brian Atwood.

Bli høsttrendy på budsjett!12 flotte høstkjøp under 500 kr

Trendy Disneystjerner

Disneystjernen Selena Gomez valgte en greskinspirert assymetrisk kjole fra det trendy klesmerket Baby Phat, som hun brukte sammen med metalliske pumps og sølvøredobber.

Vanessa Hudgens er enda en Disneystjerne som vet hvordan hun skal kle seg. Denne kvelden hadde hun på seg en blå minikjole med matchende pumps. Den dype v-utringenen er en stor trend denne høsten også, og gjør antrekket mer sexy.

Kim Kardashian stiller alltid opp på arrangementer som dette. Her har hun valgt en hvit minikjole, og den lille hvite kjolen er en stor hit denne sommeren. Kim bruker kjolen med metalliske sandaler, clutchveske og en stor ring.

Relevante linker videre:

Greskinspirerte kjoler er trendy!Gjensyn med antikkens gudinner

Fan av 80-tallet?Nå er sideskillen tilbake

Her er høstens skotrend!Stjernene digger herresko

Få friske roser i kinnene!Slik sminker du rouge

Publisert: