Høstens mest trendy hodepynt

Høstens hodepynt er oppsiktsvekkende og alt annet enn kjedelig. Detaljer som fjær, paljetter, sløyfer og stener er med på å sette prikken over i'en på ethvert høstantrekk.

Mari Glans
Publisert:

Velg selv hvilken funksjon høstens hodepynt skal ha for deg. Den kan gjøre antrekket mer helhetlig og gjennomført, den kan holde ørene varme når kulden setter inn, og den kan sprite opp antrekket ditt og gjøre det mer spektakulært. Her er det kuleste tilbehøret du kan ha på hodet denne høsten.

Hårbånd

Å bruke et hårbånd er en av de enkleste måtene du kan fikse håret på, enten du velger å bruke håret med oppsatt hår eller løst. Denne høsten kan du velge om du vil bruke hårbånd eller en hårbøyle, det er detaljene som gjelder. Paljetter, stener, brosjer og sløyfedetaljer er med på å gjøre hårbåndet til et smykke for håret. Fløyel er hot i høst, så gå for en fløyelsvariant for en classy, men moderne look.

Hårbånd er en fin måte å skjule en dårlig hårdag på.Få flere tips som redder en dårlig hårdag her!

Fjær

Fjær på hodet er en stor trend denne høsten, og brukes både alene eller på luer og hårbøyler. Velg sorte fjær for en mer sofistikert look, eller gå for glade farger for full effekt. På Fendis høstvisning var fjærene festet direkte i håret som en kul detalj. Visningen til Anna Sui hadde hodeplagg som bruste med fjærene, og viste luer med lange fjær til siden, og luer med fjær i front i ekte indianer-stil.

Flere tilbehør-trender! Marker midjen med belter

Hodeplagg

Bereten er den store må-ha luen i høst. Den skal ha detaljer som nagler eller paljetter, og kan være både i bomull, ull, heklet eller i fløyel. Vanlige luer gjelder også, og de skal gjerne ha detaljer som sløyfer, stener eller fjær. Sats på en fargerik lue som fra visningen til Anna Sui, eller gå for en mer nedtonet variant med trendy detaljer, som hos Emporio Armani.

Hatt er også kult i høst!Se hvilke kjendiser som elsker trenden

Sløyfer

Sløyfene har vært i motebildet lenge, og i høst går sløyfene igjen både på hårbøyler, hatter og luer. Går for en overdimensjonert sløyfe for en kul og morsom look, eller gå for små sløyfer som en feminin og søt detalj. DKNY kombinerte hårbøyler med små hatter og store sløyfer på sin høstvisning, som ga en trendy og sofistikert snert til antrekkene.

Kjøp tilbehør på nettet!Her er de beste nettbutikkene for tilbehør

Rimelige alternativer

Kjedebutikkene følger som vanlig opp de store trendene, og det er mye å velge mellom uansett hvilken trend du foretrekker. Tilbehør er en enkel og rimelig måte å gjøre antrekket nytt på, og hodepynt er en god investering som lett kan gjøre et kjedelig antrekk spennende og trendy.

Relevante artikler videre:

40-tallet er tilbake i motebildet. Se flere flotte høstrender her

Kjølig på morgenen? Her er 10 kule jakker du kan bruke nå!

Skal du på fest i helgen? Metallisk og paljetter er hotte høsttrender

Publisert: