Sort og lårkort på prisutdeling

Den lille sorte var en slager under helgens Scream Awards, mens artisten M.I.A. skilte seg ut med en egendesignet niqab.

Cathrine Elnan
Publisert:

Den amerikanske tv-stasjonen Spike holdt i helgen den årlige gallaen Scream Awards i LA, en prisutdeling som hyller skrekk–, sci-fi– og fantasifilmer. Under årets utdeling var det ikke overraskende vampyrene som ble kveldens store vinnere. Stjernene fra «Twilight» stakk blant annet av med prisen for «The ultimate Scream», beste kvinnelige og beste mannlige skuespiller i kategorien «fantasi».

Klassisk Hollywood-glamour!Her er skjønnhetstrendene fra Golden Globe

Sort og sexy

I tråd med det mørke og skrekkfilmpregede temaet denne kvelden var det mange av kjendisene som kledde seg i mørke og dype farger, blant annet sort. «True Blood»-stjernen Anna Paquin gikk for en mørk, kort kjole med broderilignende print fra Alexander McQueen, en designer som nygifte Paquin ofte kler seg i på den røde løper.

Andre stjerner som troppet opp i sorte, dramatiske og sexy kjoler var skuespillerne Emma Roberts og Nikki Reed. Begge gikk for lårkorte varianter med asymmetrisk skjæring og én skulder bar.

Flere kjoletrender!Sort, pudder og paljetter på rød løper

De lengre variantene

Blake Lively, mest kjent fra serien «Gossip Girl» trosset de mørke fargene som dominerte prisutdelingen, og dukket opp i grå kjole med gulvlangt slep fra Lanvin. Kjolen var en del av den kommende vår- og sommerkolleksjonen som ble vist for aller første gang tidligere denne måneden.

Artisten M.I.A. skilte seg også ut fra resten av mengden. Hun ankom løperen i en niqab, dekorert med tekster fra sin egen sang «XXXO».

Metallisk er favoritten på rød løper.Se flere varianter her!

Rødt og blonder

På en kveld hvor det meste handlet om blod, vampyrer og skrekk, var det på sin plass at rødfargen også kom til syne på stjernene. Kelly Osbourne valgte en rockabilly-aktig stil, med polkadotter på skjørtet, røde lepper, blonder og høyt hår. Skuespilleren Kelly Kruger gikk også for fargekombinasjonen sort og rødt, med en blondekjole over en rød tubekjole.

Vil du prøve deg på den røde trenden?Få tipsene her!

Relvante saker videre:

Alle vil ha håret hennes.Finn ut hvem det er!

Kostbare forberedelser. Slik blir stjernene Oscar-klare!

Få looken til stjernene! Festfine frisyrer du kan fikse selv!

Makeup og hår er viktig på rød løper. Se de vakreste fra Golden Globe her!

Publisert: