Derfor sover hun med sminke

Kristen Stewart sover med sminken på for å få den rette sotede looken.

Mari Glans
Publisert:

Kristen Stewart har blitt den nye yndlingen i Hollywood etter suksessen med «Twilight»-filmene. Filmtilbudene står i kø, og hennes neste film heter «The Runaways», som er en biografisk historie om bandet ved samme navn, som var store på 70-tallet. Stewart har rollen som den legendariske rockestjernen Joan Jett, noe som krever sitt både når det gjelder klær, hår og sminke.

For å få den riktige sotede øyensminken til filmen, hadde Kristens Stewarts makeup-artist et spesielt triks. Hun skulle sove med sminken på.

- Vi la sort kajal på øynene hennes på kvelden, slik at hun kunne sove med den på. På den måten lå den i alle de ønskede linjer og kroker rundt øynene morgenen etter når hun kom på settet, forklarer makeup-artist Robin Mathews til magasinet Allure.

- Så var det bare å legge en brun øyenskygge over kajalen og gni den utover med en liten øyenskyggepensel både over og under øyet, forteller makeup-artisten.

Slik skal du sminke øynene nå!Lilla er den hotteste fargen

Siden Stewart spiller en rockestjerne i filmen, skulle sminket se litt utvasket og sliten ut.

- Jentene i bandet brukte ikke leppestift fordi det er så vanskelig å få den til å sitte bra over lang tid. Derfor dreier looken seg kun om øynene, sier Mathews.

Sotede øyne er en sikker vinner på fest!Slik gjør du det

Slik får du looken

Å sove med sminken på, er noe av det verste man kan gjøre mot huden sin. Det går heldigvis an å oppnå samme look uten å få sliten og tørr hud rundt øynene.

Tegn et tykt lag sort kajal rundt øynene. Bruk gjerne en så myk kajal som mulig, slik at den enkelt kan gnis ut.

Bruk så en q-tips for å gni kajalen utover. Ikke vær redd for å overdrive, det skal se ut som du har sovet med den. Det trenger ikke å være helt jevnt på begge øynene heller, la det se litt tilfeldig ut.

Perfekt grunnlag er viktig.Slik sminker du deg til perfekt hud

Så kan du bruke en matt brun eller grå øyenskygge over kajalen. Du kan også bruke sort øyenskygge om du ønsker en ekstra hard look. Legg skyggen over kajalen, og dus ut overgangene med en ren øyenskyggepensel.

Legg også sort kajal på våtkanten oppe og nede på øynene, og avslutt med to lag sort mascara.

Kombiner øyensminken med naturlig rouge og lyse lepper.

Flere sminketips!Les mer om hvordan du kan sminke øynene med kajal her!

Relevante artikler videre:

Hun er verdens vakreste!Her er hennes skjønnhetstips

Ikke havn i makeup-fella!Her er de ti største sminkefeilene

Finn ut hvilke farger som passer deg! Framhev øynene dine!

Publisert: