Kort og trendy

Flere av stjernene velger nå å la lokkene falle, og satser på en kul, kort frisyre til våren.

Mari Glans
Publisert:

Den enkleste måten å oppdatere hele garderoben sin på, er å klippe håret. Den siste minitrenden i Hollywood er å klippe håret i en kort og sexy frisyre.

Flere variasjonsmuligheter

Skuespiller Michelle Williams var nydelig da hun klippet håret i en kort pixie-frisyre for noen år siden, og nå har hun igjen valgt å klippe håret kort. Felles for flere av de nyklipte er at de har håret helt kort i nakken, men velger å la fronten være litt lenger. På den måten har man også mange flere varasjonsmuligheter når det gjelder frisyrer.

Hayden Panettiere fikk en helt ny og kulere look da hun nylig klippet av seg det lange håret. Hun valgte å vise fram sin nye sveis med en glatt og bakovergreid frisyre, som gir en glamorøs og kul look om man har kort hår.

En som virkelig er flink til å variere sin korte frisyre, er skuespiller og filmyndling Carey Mulligan. Hun varierer både frisyre og hårfarge hyppig, og bruker også tilbehør som hårbøyler og spenner for å få litt forandring på frisyren.

Har du kort hår?Få frisyretips her!

Valgte kort - igjen

Enkelte kjendiser har sverget til den korte frisyren i lengre tid. Halle Berry har de siste årene prøvd forskjellige frisyrer med lengre hår, men har nå valgt å klippe håret helt kort igjen, noe som gir henne en mye mer typete look.

Skuespiller Ginnifer Goodwin varierer også frisyren etter rollene hun spiller, men kler sin korte pixiefrisyre veldig godt. Vakre Audrey Tautou kler det meste, men har som regel valgt å ha håret sitt i en kort frisyre.

Det siste året har også såkalte disconnection-frisyrer vært veldig trendy. Rihanna er et godt eksempel på en slik frisyre, hvor hun har hatt håret helt kort bak og på sidene, med lengre lengder i fronten og på toppen av hodet. Og Rihanna er et like godt eksempel på hvordan kort hår kan varieres i mange forskjellige frisyrer.

Kopier frisyren fra catwalken.Få tipsene her!

KORT HÅR: Rihanna varierer sin korte frisyre på mange forskjellige måter. (Foto: AP)

Relevante artikler videre:

Plei håret ditt riktig!Les vår hårpleie-guide her!

Ønsker du volum?Slik får du superhot hår

Dårlig hårdag?Dette redder deg fra hårkrisene

Frisørskrekk?Slik blir du fornøyd hos frisøren

Publisert:

Finn mer innhold om: