Denne frisyren er fortsatt favoritten

Jennifer Anistons frisyre fra

Mari Glans
Publisert:

«Friends» er fortsatt den mest etterspurte frisyren blant kvinner, 16 år etter at den først ble vist på tv-skjermen.

En ny undersøkelse gjort blant britiske kvinner viser at Jennifer Anistons ikoniske hårfrisyre, kjent fra tv-serien «Friends», er den mest etterspurte frisyren gjennom tidene, melder Daily Express. Da Aniston først fikk frisyren i 1994, ble den etter hvert så populær at den fikk sitt eget navn, «The Rachel», etter Anistons karakter i serien. Siden den gang har hele 11 millioner britiske kvinner gått til frisøren og bedt om den samme frisyren som den populære skuespilleren.

Og selv om det begynner å bli lenge siden «The Rachel» ble vist på skjermen, kommer det ikke som en overraskelse at frisyren fortsatt er etterspurt. Den er nemlig svært flatterende og kan tilpasses til slik at den passer de fleste.

- Det er en klipp som kler nesten alle, den er designet for å få kvinner til å se vakre ut, sier stylist Mark Wooley til Daily Express.

Alle vil ha håret hennes!Gjett hvilken ung stjerne det er snakk om

Populære bobfrisyrer

Ellers i kåringen over de mest populære frisyrene var det den klassiske bobfrisyren som dominerte. På andreplass i kåringen kom Meg Ryans rufsete bob, mens Kylie Minogues søster Dannii Minogues korte bob med pannelugg kom på tredjeplass.

Andre frisyrer som kom høyt opp i kåringen er Victoria Beckhams bobfrisyre, Farrah Fawcetts lange og oppklipte lokker kjent fra Charlie´s Angels-filmene og selvfølgelig prinsesse Dianas korte og klassiske frisyre.

- Det er ingen hemmelighet at mange kvinner henter inspirasjon fra kjendiser når det gjelder utseende, sier en talsmann for undersøkelsen til Daily Express.

- For kvinner er håret vårt mest anvendelige motetilbehør.

Skal du til frisøren?Slik blir du fornøyd med resultatet

Relevante artikler videre:

Plei håret ditt riktig!Les vår hårpleie-guide her!

Ønsker du volum?Slik får du det heteste håret

Dårlig hårdag?Dette redder deg fra hårkrisene

Frisørskrekk?Slik blir du fornøyd hos frisøren

Publisert: