De hotteste smykkene i Hollywood

silje
Publisert:

Det finnes utrolig mange dårlige kjendiskolleksjoner på markedet, så ikke mange kan skryte av at kles-eller smykkekolleksjonen deres er utsolgt allerede før den er på plass i butikkhyllene. Skuespiller og trendsetter Nicole Richie (27) sin første smykkekolleksjon "House of Harlow", er så populær at den ble utsolgt på nettbutikken Kitson, før den en gang rakk å bli lagt ut i selve butikken i Hollywood.

Se alle smykkene her

Kitson er en av mine favorittbutikker i Los Angeles og jeg er alltid innom for å sjekke ut hva som er nytt, når jeg er i USA. Butikken har blant annet masse kule smykker og her treffer du nesten alltid på en kjendis. Lindsay Lohan, Paris Hilton og Britney Spears er ofte innom på shoppingtur, så ikke bli overrasket hvis du treffer på en stor paparazziflokk utenfor. Har du ikke tenkt deg til USA med det første, kan du slippe hele oppstyret ved å gå inn på nettbutikken deres.

"More is more"

Smykkekolleksjonen som er oppkalt etter datteren, rangerer fra rimelige ringer til dyrere kjeder. Richie sin smykkefilosofi er at "more is more" og hun liker selv å bruke mange av smykkene sine på en gang. Hun blander gjerne mange armbånd, kjeder, pannebånd og ringer. På lanseringen av kolleksjonen tidligere i mars, hadde hun på seg hele 20 smykker fra kolleksjonen. Akkurat det minner meg litt om stilen til kjendisstylisten Rachel Zoe, kanskje har hun rappet noen ideer fra sin tidligere stylist?

Satser alt

Nicole har kommet langt siden den omdiskuterte realityserien "The Simple Life" med Paris Hilton. Hun er blitt en trendsetter for fashionistas over hele verden, er snart mor til to og har hatt stor suksess med smykkene sine. Nå vil hun ekspandere og satser alt på å utvide kolleksjonen til å gjelde klær, belter og sko.

Se vår shoppingguide her

Smykkene til Nicole rangerer i pris fra hundrelappen og oppover, så her burde det være noe for enhver lommebok. Mine favoritter er blant annet det røde armbåndet, det store svarte kjede og stjerneørdeobbene. Miks og match smykkene med de du allerede har, så får du en hippie-look som Nicole.

Publisert: