Slik bruker du hekletrenden

Det er ikke bare gryteklutene som er heklede lenger, stilen har også fått en plass blant sommerens trender. Her får du tips til hvordan du kan kle deg i heklede plagg og tilbehør.

Cathrine Elnan
Publisert:

Heklede klær og tilbehør har kommet tilbake for fullt denne sesongen. Noen mener kanskje at hekling passer best til gamle grytekluter og bordduker, men som det meste i motebildet så finnes det både en rett og en gal måte å bruke trenden på. Her får du tips til hvordan du kan kle deg i heklede plagg, og samtidig unngå å se ut som en utdatert hippie, eller enda verre: som om du har plyndret skapet til bestemoren din.

Kjendisene elsker hippietrenden!Se hvordan du får stilen her!

Stylist-tips

– I løpet av de varme sommermånedene er det mange som velger plagg som er enkle, behagelige, men samtidig elegante. Hekletrenden passer denne beskrivelsen perfekt, sier kjendisstylisten Jessica de Ruiter til nettstedet stylelist.com.

– Hvis du skal bruke hekletrenden, så burde det utgjøre hovedfokuset på antrekket. Velg en heklet kjole eller bikini. Enkelte plagg, som heklede hatter eller skjorter kan lett se litt for hippie ut, sier de Ruiter.

Flere tips? Slik bruker Mote-Silje den sommerlige trenden!

En fin heklet kjole kan være en god investering. Den er veldig anvendelig, og kan brukes med en rekke forskjellig tilbehør. Bruk kjolen med et par gladiatorsandaler og en stråhatt, så har du en perfekt look på vei til stranden. Så kan du kombinere kjolen med et par sexy kilehæler og et stort smykke til fest.

Lurer du på hva du skal ha på nesen resten av sommeren?Her er de hotteste solbrillene!

Farger og de rette kombinasjonene

Heklede plagg og tilbehør ser best ut i myke, naturlige farger som kremfarger, grått og hvitt. Hvis du vil kombinere med andre farger, så kan det være lurt å holde seg unna den harde sortfargen. Velg heller myke farger, ellers er denim en sikker vinner.

Se etter heklede plagg som du kan kombinere med mer moderne favoritter, for eksempel sesongens tresko, denimshorts eller et par skinny jeans. Hvis du vil være mer dristig, kan du bruke hekletrenden med batikkmønsteret eller mer fargesprakende plagg.

Tør du gå med tresko?Trendy med tresko

Relevante artikler videre:

Grafiske mønstre blir hot til neste års bademote!Se bildene fra Miami her!

Sommerhåret skal være sexy og mykt!Slik lager du looken selv!

Solpudder er en must i sommersminken.Slik velger du riktig solpudder!

Bruke sminke på stranden?Dette fungerer best

Publisert:

Finn mer innhold om: