Falske ørepropper latterliggjøres

TIL SALGS: Falske ørepropper får sosiale medier til å koke. Foto: Produsenten

Nettbutikken Asos får gjennomgå for å selge falske ørepropper.

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Noen gang vært lysten på å smykke øret ditt med en ørepropp, men liker hverken musikk eller å snakke i telefonen?

Den britiske nettbutikken Asos kan ha løsningen. De selger nemlig falske ørepropper. Det ser akkurat ut som et par ørepropper fra for eksempel Apple, bortsett fra at de ikke er elektriske.

Øreproppene er fra nettbutikkens egne merke, Asos Design, som beskriver seg selv som å være med på de siste trendene. Øreproppen koster 75 norske kroner, og du får kun én i pakningen.

Er du heller på jakt etter noen ekte ørepropper? Sjekk Tek.no sin test her

De falske øreproppene har fått folk til å gå banans på Twitter.

– Jeg vet at smykker generelt er ganske meningsløst, men kan noen forklare dette for meg, vær så snill? skriver en på Twitter.

– Asos selger falske ørepropper. FALSKE ØREPROPPER. Jeg dør, skriver en annen og bruker emneknaggen #lovemusicbuthatehowitsounds.

– Du kan få kopier av Airpods på Amazon, som faktisk funker, billigere enn det der, skriver en tredje ifølge Daily Mail.

– Ganske kult hvis du ikke vil at noen skal snakke til deg, men ... du kan jo bare bruke ekte også? spør en annen seg.

Selv om øreproppene får gjennomgå på sosiale medier, ser det ut til at mange kan være lystne på en falsk ørepropp da Asos selv hevder de selger raskt unna.

Det er ikke bare Asos som har fått folk til å trekke på smilebåndet den siste tiden. Balenciaga ble i fjor latterliggjort på grunn av en luksusjakke og Fendi fikk gjennomgå da de lanserte vulvaskjerf til 7000 kroner.

Publisert: