Marc Jacobs giftet seg

NYGIFT: Marc Jacobs (t.h) og Charly Defrancesco feiret giftermål i New York City. Foto: LJ Fotos/AdMedia/Sipa/NTB Scanpix.

Designeren Marc Jacobs (55) ga sitt «ja» til kjæresten gjennom flere år, Charly Defrancesco (37).

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Denne helgen giftet den amerikanske designeren Marc Jacobs seg med Charly Defrancesco i New York City.

Jacobs hadde på seg en oversized, mørkegrønn dress med brede skuldre. Under hadde han en klassisk hvit skjorte og slips. På føttene gikk designeren for et par hvite støvletter fra Gucci. Defrancesco hadde på seg en grønn velurblazer, sorte bukser, hvit skjorte og sløyfe rundt halsen.

Paret hadde på seg matchende pingvin-pins som var en gave fra Fabio Zambernardi, som jobber i Prada og MiuMiu.

BRUD

Nick Jonas fikk nok da han så bryllupsregningen

– Pingviner har kun én partner i løpet av hele livet. Et perfekt eksempel på trofasthet, skrev designeren på Instagram.

Jacobs er kjent for å ha noen av motebransjens aller beste fester, så det er ingen overraskelse at bryllupet hans skaper overskrifter. Bryllupet ble feiret på The Grill Room på Manhattan – og en femetasjes kake, flere danseopptredener og egen bryllups-merch oppsummerer den ekstravagante festen.

BRUD

Jennifer Lopez' forlovelsesring kan ha kostet titalls millioner

Det var en celeber gjesteliste med blant andre supermodellene Bella Hadid, Gigi Hadid, Kate Moss, Naomi Campbell og Christy Turlington, samt musiker Rita Ora og Vogue-redaktør Anna Wintour.

Det nygifte paret ble forlovet for rundt et år siden, da Jacobs overrasket Defrancesco med et «flash mob»-frieri på en tacosjappe.

Publisert: