Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.

På MinMote finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter MinMote skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener MinMote penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på MinMote, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Råsexy undertøy à la Fifty Shades of Grey

Ildrød BH med hjerter, gjennomsiktig undertøysett eller kanskje en blondebody til Valentine's Day? Vi har latt oss inspirere av «Fifty Shades of Grey» og funnet det fineste undertøyet i butikk nå.

undertoy 3

BH fra For Love & Lemons. Foto: Produsenten

undertoy 3

BH fra Hot Anatomy. Foto: Produsenten

Enten du liker det eller ikke - lørdag 14. februar vil bli den mest sexy Valentine's-dagen noensinne, og det også om du ikke har en spesiell date. Det er nemlig endelig klart for filmen mange har ventet på i mange, mange måneder; «Fifty Shades of Grey».

MinMote er ikke de eneste som lenge har siklet på hovedrolleinnhaveren Jamie Dornan - motemagasinet Vogue har allerede pekt ham ut som den nye store skuespillerstjernen, mens amerikanske Elle var blant de mange som hyllet den sexy traileren på Twitter.

Og for virkelig å varme opp til vinterens store kinohøydepunkt har vi plukket ut seks forskjellige undertøysalternativer inspirert av filmen.

«Nude» og gjennomsiktige blonder

undertøy4

Undertøysett fra Revolve Clothing. Foto: Produsenten

undertøy4

Undertøysett fra Revolve Clothing. Foto: Produsenten

undertøy4

Undertøysett fra Asos. Foto: Produsenten

Blondeundertøy har lenge vært i vinden, og ekstra fint er det om stoffet rekker litt lengre ned en kun til rett under bysten. Har du en litt gjennomsiktig, hvit t-skjorte, er den svarte BH-en supersexy under.

undertoy4

BH fra Ganni. Foto: Produsenten

undertoy4

Truse fra Ganni. Foto: Produsenten

undertoy4

Undertøysett fra Nasty Gal. Truse, kr 167, og BH kr. 288. Foto: Produsenten

Gå for et pudderrosa undertøysett med snertne detaljer om du ikke vil at det skal synes gjennom klærne - selv om det absolutt ikke gjør noe at en lekker blonde-BH såvidt titter fram under festtoppen for eksempel.

Og husk at BH og truse ikke tenger å mathe! Investerer du i en dyr BH, er det jo veldig greit å kompensere med en rimeligere underdel fra et annet merke.

Her er trusene du må ha i samlingen!

Praktisk og sexy body

Undertoy 1

Body fra H&M. Foto: Produsenten

Undertoy 1

Body fra Anine Bing. Foto: Produsenten

Om du vil ha noe litt annerledes foreslår vi en lekker blondebody. Ikke bare ser den utrolig bra ut, men den vil faktisk også holde deg hakket varmere enn et lite undertøysett i disse kalde vintermånedene.

Vårt absolutte favorittriks når det gjelder bodyer, er at de også kan brukes som en vanlig topp til et skjørt eller en bukse om du vil. Hvis du går for en veldig gjennomsiktig variant bør du kanskje ha en nøytral BH under. Ulike varianter av dette finner du her. Det er ingen tvil - blondebodyen er råsexy og praktisk!

Er du blant dem som sverger til hold-in-undertøy?Dette gjør det med organene dine!

Hvordan var din opplevelse i dag?