Nyheter

«Fifty Shades»-Jamie i eksklusiv moteserie

POPULÆR: Jamie Dornan mener han ikke lar seg påvirke av oppmerksomheten rundt hans rolle som Mr. Grey i den kommende spillefilmen. Solbriller, hettegensere og capser er ikke kjøpt inn enda, forteller han i et intervju. Foto: Getty Images

Det er vel ingen tvil. Jamie Dornan (32) ligger an til å bli den mest omtalte skuespilleren i 2015, og ser bedre ut en noensinne i en sofistikert motefotografering.

Thea Roll Rakeng
Publisert:
TRENDY: I et eksklusivt intervju med britiske Elle viser Dornan seg fra sine beste sider - avslappet, rufsete og råkjekk. Foto: Foto: Faksimile Elle UK

Det er knyttet stor spenning til den mye omtalte filmen «Fifty Shades of Grey», som har premiere på selveste Valentine's Day i år. Allerede i oktober 2014 ble det spekulert i hvilken Hollywood-kjekkas som skulle kapre rollen som Mr. Grey, etter at Charlie Hunnam trakk seg.

I slutten av oktober ble det klart at det var den irske skuespilleren Jamie Dornan som skal tre inn i rollen som den sexfikserte Mr. Grey. 32-åringen, som allerede blir hyllet som et sexsymbol, er kjent fra TV-serien «Once Upon A Time», og har dukket opp i spillefilmen «Marie Antoinette» i 2006.

Dornan har også vært modell i den mye omtalte Calvin Klein-kampanjen med Eva Mendes.

Fifty Shades of Grey-trailerene er tidenes mest sette, og vi skjønner hvorfor.

Se den ferske snutten her!

En kjærlighetshistorie

Ifølge Daily Mail forteller Dornan til Elle UK at filmen vil være mer følelsesmessig enn mange tror.

- Vi kommer til å fortelle en kjærlighetshistorie. Historien er viktigere enn BDSM-aspektet i filmen, sier han til magasinet, som kommer ut i februar.

KJEKKAS: Dornan kapret hovedrollen som Mr. Grey i den sexy filmen Fifty Shades of Grey som har premiere 14. februar. Foto: Faksimile Elle UK

I den tilhørende Elle-fotograferingen, skutt av motefotografen Jeff Hahn, er den irske skuespilleren iført råekskluisve designerklær med et avslappet preg. Alexander MqQueen, Tom Ford, Fendi og Calvin Klein er bare noen av merkene han har på seg.

Dornan forteller at han ikke lar seg påvirke av den overveldende oppmerksomheten han har fått i forkant av filmen, og at han uunngåelig vil bli mer berømt nå enn før.

- Jeg gjør ikke dette for å ha en fyr sittende i en busk utenfor huset ditt med et kamera. Jeg kunne aldri hatt en kontorjobb for eksempel. Suksessen er noe man aldri kan forberede seg på, men jeg kommer til å drøye med å kjøpe store hettegensere og capser. Jeg er sikker på hvem jeg er - dette er ikke første gangen på rodeoen.

Publisert:

Les også

 1. KJENDIS

  Sjekk Astrid S' stilforvandling

 2. NYHETER

  Dette er dressen Det hvite hus måtte forsvare

 3. KJENDIS

  De beste og verste antrekkene fra 2014

Finn mer innhold om:

 1. Film
 2. Rød løper
 3. Kjendiser

Relaterte artikler

KJENDIS

Sjekk den sexy «Fifty Shades»-premierekjolen

KJENDIS

Dakota Johnson: Kjendisdatteren som ble rød løper-dronning

KJENDIS

Er Renate Reinsve motebransjens nye favoritt?

KLÆR

Filmfestivalen i Venezia: Sjekk stjernenes ville antrekk

MOTE

90-tallet er tilbake: Alt du trenger å vite om moten

KLÆR

Uforglemmelige Oscar-antrekk

NYHETER

NHO-middagen: - Lyspunktet var Julie Brodtkorb