Hvem var best kledd på helgens kjendisfest?

I helgen dukket en rekke celebre gjester opp på den røde løperen i London i eksklusiv design. Hvem som tok seg best ut kan du være med på å bestemme her.

MinMote
Publisert:

Da den veldedige tilstelningen «Chime for Change» gikk av stabelen i London denne helgen, stod store stjerner som Beyoncé, Jennifer Lopez, Florence Welch og John Legend på scenen. Et stjernespekket show tiltrekker seg ofte et kjendistungt publikum, og på den røde løperen dukket blant annet moteløven Miroslava Duma, artisten Rita Ora og skuspilleren Jessica Chastain opp.

Bildene fra tilstelningen viser at kjendisene fremdeles liker forførende designkjoler, men også mer maskuline antrekk var godt representert i ulike kombinasjoner. Tilstelningen var sponset av motehuset Gucci, og en rekke stjerner kom derfor i italiensk design. Dette var en smule uheldig for Chastain og Lopez som hadde oppsiktsvekkende like kjoler.

minMote har plukket ut noen av de beste antrekkene, slik at du kan finne din favoritt.

Publisert:
MinMote
MinMote er Norges største moteside. Vi vil inspirere og opplyse deg, samtidig som du vil finne de siste nyhetene fra moteverden i inn- og utland.