Sjekk «norske» Christine Teigens kjoletabbe

Christine Teigen (30) elsker å få oppmerksomhet på den røde løperen. Nå angrer imidlertid stjernen på sitt siste kjolevalg.

Da den halvt norske modellen Christine Teigen dukket opp på den røde løperen i en gjennomsiktig kjole tidligere denne uken, var utenlandsk motepoliti raskt ute med å kommentere hennes antrekksvalg. Vanligvis pleier stjernene å ignorere negativ omtale og lave terningkast, men da motemagasinet Glamour Magazine påpekte at Teigens kjole var i overkant avslørende og tok opp kjolevalget til diskusjon, kunne ikke Teigen la være å uttale seg i sosiale medier.

Ifølge Huffington Post skrev Teigen på Twitter at hun var enig med kritikerne:

«Hei, jeg er Chrissy og jeg mener Chrissys antrekk var et feilgrep. Det ser ut som sensursladder. Husk å prøve kjolen på i lyset.»

minMote ansvarlig, Sonia Huanca Vold, synes ikke kjolevalget er så ille, men påpeker at blitsregn kan gjøre tekstiler mer avslørende enn planlagt.

– Det finnes nok av eksempler på stjerner som ufrivillig har vist mer enn planlagt på den røde løperen. Kjoler i tynne materialer kan bli helt gjennomsiktige når fotografene fyrer løs med blitsene sine. Christine Teigens kjoletabbe er langt fra den verste jeg har sett. Jeg synes hun ser bra ut som vanlig, sier Vold.

Dette er imidlertid ikke første gangen Teigen får oppmerksomhet for sitt avslørende antrekk. Da hun dukket opp på Vanity Fairs Oscar-fest tidligere år, overlot hun lite til fantasien i en fotsid luksuskreasjon med avslørende brystparti. Kjolen var signert den britiske designeren Alexander McQueen.

Hvordan var din opplevelse i dag?