Fra jobb til fest - slik bruker du skinnbuksen i høst

FRA MORGEN TIL KVELD: Skinnbuksen er en tidløs klassiker som gir en ekstra edge til ethvert antrekk - og kan like gjerne brukes til hverdags som til fest. Foto: Produsentene
Natalie Ngo
Publisert:

Skinnbuksen er en trygg og anvendelig klassiker i garderoben, men som derimot aldri blir kjedelig. Bruk den gjerne til hverdags som til fest.

De fleste av oss eier et skinnplagg eller to i garderoben – enten det er et par hansker, sko, belte eller jakke. Skal du derimot gå til innkjøp av et nytt plagg i skinn denne sesongen, er ett av høstens må ha-plagg en skinnbukse.

Invester i et nytt par eller gå på skattejakt på loftet etter mors gamle - den røffe buksen er nemlig et tidløst plagg som gjør seg ekstra godt på høsten. Om du går for skinnimitasjon eller ekte skinn velger du selv - du kan uansett velge og vrake mellom begge alternativer i butikkene.

Denne sesongen dukket skinnbuksen opp på catwalken i både vide og smale varianter. Den passet perfekt inn i Calvin Kleins minimalistiske kolleksjon. Saint Laurent på sin side viste den fra sin aller røffeste side.

Skinnbuksen i seg selv er «edgy», men det aller beste med den er at den kan styles både opp og ned i flere retninger, samt til jobb og fest.

minMote har plukket ut tre forslag til en hel dag der den sorte skinnbuksen spiller hovedrollen, slik at du kan la deg inspirere.

JOBB

DAGTID: Genser fra Gina Tricot, 199 kr. Skoletter fra H&M, 399 kr. Jakke fra Zara, 195 kr. Lue fra Lindex, 79 kr. Skinnbukse fra H&M, 1499 kr. Foto: Produsentene

I høst kommer skinnbuksen med ulike detaljer som gjør at klassikeren får en moderne vri. For å tone ned den røffe skinnbuksen til jobb, kafé eller shopping, passer den med grove materialer som strikk, ull og tweed. Høstens kuleste kåpe er dessuten rutete og er den perfekte partneren til skinnbuksen denne sesongen.

MIDDAG

ETTERMIDDAG: Jakke fra Zara, 799 kr. Øredobber fra Mango, 229 kr. Bukser i imitert skinn fra Gina Tricot, 299 kr. Skoletter fra Acne, 3500 kr. Bluse fra Cubus, 149 kr. Clutch fra Asos.com, 461 kr. Foto: Produsentene

Skal du ut å spise eller er invitert til middag, men ikke orker å pynte deg veldig? Da kan skinnbuksen være et fint alternativ. Miks den med en feminin bluse og noen store smykker - og vips du har et pyntet antrekk, som samtidig er tøft.

FEST

KVELD: Topp fra Gina Tricot, 199 kr. Sko fra Zara, 799 kr. Øredobber fra Lindex, 79 kr. Bukser i imitert skinn fra H&M, 299 kr. Jakke fra Mango, 899 kr. Foto: Produsentene

Blonder og andre delikate materialer gir en fin kontrast til den rocka skinnbuksen, og sammen er de klare for fest. Når det blir kjøligere og kjøligere ute frister det dessuten lite å gå i korte skjørt og kjoler - da er skinnbuksen redningen. Stylet med en fin kåpe, par stiletter og glitrende smykker, vil du føle deg både sexy og komfortabel på fest!

Publisert: