Alice Dellal viste alt på catwalken: - Dette trikset er billig

Modellen og Dj Alice Dellal (25) vekket oppsikt da hun kom nedover catwalken med rumpa bar.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Det gikk et gisp gjennom publikum da den britiske designeren Pam Hogg viste frem sin nyeste kleskolleksjon for moteeliten i går kveld under London Fashion Week. Nedover catwalken kom det en rekke lettkledde modeller - deriblant Alice Dellal.

– Det er nok ikke tilfeldig at den mest kjente modellen på catwalken bærer det dristigste antrekket. På denne måten sikrer designeren seg omtale i pressen. Dette er ikke første gang vi ser nakne kropper under moteukene. Dette trikset er billig selv om designerne selv kaller det for kunst, sier minMote-leder Sonia Huanca Vold.

Dellals avslørende antrekk besto av et dekkende hvitt, fremstykke som var festet i et kryss på ryggen. Kjolen manglet imidlertid et bakstykke og blottet derfor modellens bakende. Kreasjonen kan minne om en sykepleieruniform fra en vågal kostymeavdeling. I følge Daily Mail skal Dellal ha vært langt fra komfortable da hun entret catwalken i det iøynefallende antrekket.

LES OGSÅ: Bohwim: - Jeg driter i hva folk sier om stilen min

Også sosietetsjenta Lady Mary Charteris kom lettkledd nedover catwalken. Dette er andre gang på kort tid «it-jenta» vekker oppsikt i avslørende design. I forrige uke giftet hun seg nemlig med artisten Robbie Furze i nettopp en av Hoggs kjoler. Hoggs design er i følge det britiske nettstedet elekset av kjendiser som Kate Moss og Jessie J og Lady Gaga.

LES MER: Vekk oppsikt med denne fargen

LES OGSÅ: Slik gir du sommer-plaggene et lengre liv

Publisert: