Tidenes mest klumsete catwalk-visning?

KNALL OG FALL: Det var liten tvil om at modellene på catwalken slet med å holde balansen i de skyhøye hælene da den kinesiske designeren Seccry Hu Sheguang hadde visning under China Fashion Week. Foto: Getty Images

Den kinesiske designeren som sendte modellene ned catwalken i skyhøye hæler, tenker seg kanskje om to ganger ved neste moteuke.

Oda Marie Midbøe
Publisert:

Vanligvis ser vi modeller som selvsikkert spankulerer nedover catwalken iført eksklusiv design. Når noen av dem plutselig vakler på de høye hælene og i tillegg faller på stumpen, setter det ofte i gang lattermusklene hos de fleste.

Under den kinesiske moteuken var det én visning som stod for flere klumsete modellopptredener. Da designeren Seccry Hu Sheguang presenterte sine ferske kreasjoner på søndag, var det flere av modellene som hadde store problemer med å holde seg stødige. Hælene målte mellom 17-20 centimeter, ifølge Daily Mail.

- Man ber litt om det selv når man sender modellene ned catwalken iført så høye hæler. Det er ikke alltid størrelsen på skoene passer modellene heller, og da blir det ekstra vanskelig å holde balansen, sier MinMote-leder Sonia Huanca Vold.

To av motevisningens modeller falt i bakken under visningen, mens en tredje hadde store problemer med å balansere i de høye skoene. De er likevel i godt selskap: Store modellnavn som Naomi Campbell, Agyness Deyn og Jessica Stam er bare noen av modellene som har gått regelrett på trynet foran et stort motepublikum.

- Dette er vel alle modellers mareritt, men det er ikke utelukkende negativt. Tryner man skikkelig, vil visningen gjerne bli omtalt i motepressen verden over og få en eksponering som kan være gull verdt, forklarer Vold.

Se bildene av modellene som faller nedover:

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Foto: Getty Images
Publisert: