Gravide Kate kler babymagen best i verden

Hertuginne Kates (31) klesstil fortsetter å imponere med en voksende babymage. Nå er hun kåret til verdens best kledde gravide kvinne.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Det er det prestisjetunge motemagasinet Vanity Fair som har utpekt den gravide hertuginne til verdens best kledde i denne kategorien. Den «vanlige» best kledd-listen til Vanity Fair er en av verdens mest anerkjente, og Kate har jevnlig frekventert den siden 2008. Nå står hun altså også på toppen over verdens ti best kledde gravide kvinner.

«Ikke overraskende har hertuginnen av Cambridge etablert seg som en ekspert på mamma-mote. I alle livets faser - forlovet, gift og nå gravid - har Kates klassiske og ikoniske antrekk inspirert og påvirket garderobene til unge jenter, bruder og gravide - i den rekkefølgen. Hertuginnen kler den minimale babykulen i tre kvart-lange kåper og korte skjørt som også gir de fortsatt slanke beina hennes oppmerksomhet», skriver Vanity Fair.

LES OGSÅ:Derfor er Kate Middleton et folkelig moteikon

Kate er nå rundt seks måneder gravid, men det tok lang tid før man kunne skimte en babymage under kjolene hennes. Denne helgen kom imidlertid de første bildene hvor man tydelig kan se at en baby er på vei, da hertuginnen var med på et speider-arrangement på Windsor Castle. Den motebevisste 31-åringen så både opplagt og trendy ut, i en lårkort kåpekjole i mintgrønt fra Mulberry og favorittpumpsene fra LK Bennett.

Hertuginne Kate har nærmest blitt et stil-ikon i Stobritannia på grunn av sin upåklagelige smak når det gjelder klær og sko. I tillegg til å ha toppet Vanity Fairs internasjonale best kledd-kåring i 2010, 2011 og 2012 har hun også vært på magasinets forside. Kate har også blitt kåret til verdens best kledde av en rekke andre mote- og kjendisnettsteder, og har blitt særlig populær blant folket for sin evne til å blande dyrt og billig.

LES OGSÅ:Hertuginne Kate på gjenbrukstoppen – bruker klær fra studietiden

De siste ukene har den gravide hertuginnen holdt seg tro til den typiske Kate-stilen: Elegante kåper, omslagskjoler eller knelange kjoler med markert midje. Og som vanlig har Kate variert mellom dyrt design og billige kjedeplagg - faktisk ble Topshop-kjolen hun kjøpte for et par måneder siden så populær at den ble utsolgt på under et døgn.

Også på Vanity Fair-pallen er yoga-kjendis og Alec Baldwins kone Hilaria Baldwin og it-jenta Peaches Geldof, som begge elsker å kle seg i glamorøse kjoler som viser fram magen.

Her er hele listen:

1. Hertuginne Kate

2. Hilaria Baldwin

3. Peaches Geldof

4. Halle Berry

5. Penélope Cruz

6. Elaine Irwin

7. Romalo Garai

8. Lara Stone

9. Margherita Missoni

10. Eva Herzigová

Hvem synes du er verdens best kledde gravide kvinne? Diskuter i kommentarfeltet!

Publisert: