Blonder, glitter og en babymage: Her er høydepunktene fra amfAR-gallaen

amfar toppbilde

Mote- og modelleliten sørget for en ultraglamorøs amfAR-kveld med rå designerkjoler, sexy blonder og ikke minst en nydelig gravidkjole. MinMote har oppsummert kjolehøydepunktene.

Martine Lunder Brenne
Publisert:
amfar toppbilde

IØYNEFALLENDE: Kendall Jenner valgte en knallrød kjole med asymmetrisk skjæring og høy splitt. Foto: Getty Images

amfar toppbilde

IT-JENTE: Julia Restion Roitfeld har de siste par årene seilt opp som en av de nye, franske it-jentene i moteverdenen, og skuffet ikke på kjolefronten på amfAR.. Foto: Getty Images

amfar toppbilde

SPAGETTISTROPPER: Modell Jessica Stam gikk for en 90-tallsinspirert sølvkjole. Foto: Getty Images

amfar toppbilde

BABY BUMP: Modell Coco Rocha framhevet babymagen med en tettsitende kjole i sateng. Foto: NTB Scanpix

Den årlige amfAR-gallaen, arrangert av HIV/AIDS-organisasjonen The Foundation for AIDS Research, har pleid å være en kjendistung affære, med gjester som Rihanna, Miley Cyrus og til og med kronprinsesse Mette-Marit på den røde løperen.

I år glimret mange av de typiske Hollywood-kjendisene med sitt fravær, mens motebransjen stilte mannssterke med noen av verdens mest kjendte modeller og stilikoner.

Heldigvis sørget også de for noen fantastiske moteøyeblikk, med kjoler fra blant annet Zac Posen og Romona Keveza. MinMote har plukket ut de flotteste antrekkene - hvilket er din favoritt?

Kendall Jenner i knallrødt

ALT SOM GLITRER: Legg merke til Kendalls gullsko som bruyter med kjolen. Foto: NTB Scanpix

Det stormer utvilsomt rundt familien til Kendall Jenner om dagen, men modellkometen lot ikke det hendre henne i å stråle på den røde løperen. Den knallrøde kjolen er fra Romona Keveza, som er mest kjent for å lage brudekjoler, men har også kledd opp blant annet Angelina Jolie, Lea Michelle og Lady Gaga før.

Julia Restoin Roitfeld i blonder

CHIC: Julia Restoin Roitfeld mestrer sexy kombinert med elegant på mesterlig vis. Foto: Getty Images

Som datter av den tidligere Vogue-redaktør og stilikon Carine Roitfeld, ble Julia født inn i moteverdenen. Det er imidlertid først de siste årene hun virkelig har tatt steget inn i rampelyset, selv om hun hart modellkampanjer for både Tom Ford og Lancôme på cv-en. Først og fremst har hun seilt opp som en av Frankrikes nye it-jenter, og kjolen hun hadde på seg på amfAR var blant kveldens flotteste; en gjennomsiktig blondekreasjon.

Gravide Coco Rocha

BLING BLING: Coco Rocha hadde kvledens kanskje mest glamorøse look, med glitrende diamanter i fleng. Foto: NTB Scanpix

Modellveteran Coco Rocha viste fram babymagen i en glamorøs kjole fra Zac Posen, som hun matchet med leppestift i samme farge. Men ikke nok med det; ifølge Daily Mail bar modellen diamanter fra råeksklusive Harry Winston, i form av et 62 karats halskjede og matchende øredobber og armånd.

Jessica Stams 90-tallskjole

ENKELT OG ELEGANT: Jessica Stam stilte i en dypt utinget sølvkjole med hulldetaljer. Foto: Getty Images

Jessica Stam droppet den dramatiske sminken og gikk for naturlige lepper og brune «smokey eyes» - kanskje for å la den spesielle kjolen stå i sentrum. Kjolen hadde tynne spagettistropper og små hull nedover hele så huden fikk skinne gjennom. Stam holdt tilbehøret enkelt med en grå clutch.

Heidi Klum i minikjole

LUKSUSSKO: Ser man nøye på bildene, kan man skimte en rød såle på hælen - altså er de sannsynligvis fra kjendisdesigner Christian Loboutin. Foto: Getty Images

På tross av sin lange karriere i motebransjen, er ikke Heidi Klum alltid like heldig med kjolevalgene. Vi glemmer for eksempel ikke den drøye Oscar-kjolen fra 2013. Denne gangen valgte hun en kort-kort kjole med gjennomsiktige partier - et av hennes beste antrekk på en stund!

UTRINGET: Kjolen til Lais Ribeiro hadde en uvanlig utringning som gjorde kjolen hakket mer spennende. Foto: Getty Images

Den brasilianske modellen Lais Ribeiro hadde kveldens heftigste kløft, men klarte likevel å se elegant ut. Legg merke til den oransje neglelakken som blir en kontrast til kjolen, og sminken som ellers er nedtonet.

Publisert: