- Hun holdt på å miste balansen

AVSLAPPET MAMMASTIL: Tone Damli møtte på «Senkveld»-innspilling i et trendy antrekk. Jeans fra Diesel hos LuisaViaRoma.com, 1425 kr. Skjorte fra Étoile Isabel Marant hos Farfetch.com, 1850 kr. Sko fra Saint Laurent, 3000 kr. Foto: Trond Solberg/Produsentene

Gravide Tone Damli troppet opp på TV-innspilling i skyhøye hæler og gjennomsiktig designerskjorte.

Sverre Norberg-Schulz Hagen
Publisert:

Til høsten er 25-åringen aktuell med en ny sesong av «Idol», og gjester i kveld Thomas og Harald i «Senkveld» for å snakke om talentprogrammet – der artisten er med i dommerpanelet.

«Idol»-dommeren er godt på vei i svangerskapet, og Tone Damlis stylist og venninne, motebloggeren Hedda Skoug, røper at det til tider er en utfordring å kle den gravide artisten.

– Jeg vil jo få henne til å se fresh og trendy ut selv om hun har gravidmagen.

Den største utfordringen med antrekket var de høye hælene.

– Hun holdt på å miste balansen da hun tok dem på. Dette var «just for the show». Akkurat nå bruker Tone bare flate, komfortable sko som er gode å gå med, forteller Skoug.

GODE VENNER: Hedda Skoug og Tone Damli, her under Oslo Fashion Week for to år siden. Foto: Espen Braata/CF

Stylisten, som selv har to barn, understreker at det ikke er nødvendig å holde seg til gravidavdelingen selv om man har en voksende mage.

– Det går fint an å bruke vanlige klær. Det er selvsagt noen fine kjoler og materialer man ikke får brukt, men det finnes trendplagg med plass til magen, eller i materialer med stretch. Resten av Tones kropp er jo veldig slank, så det gjør det selvsagt litt lettere, sier hun.

Flere kjente bloggere at tidligere fortalt MinMote at heller ikke de er fornøyd med utvalget av gravidklær i butikkene, og derfor sverger til vanlige trendplagg i store størrelser. Se deres gravidantrekk her!

Under «Senkveld»-sendingen var artisten iført et par løse boyfriend-jeans fra Diesel og en gjennomsiktig skjorte fra Étoile Isabel Marant.

– Buksen skal være løs og henge på hoftene, og det er jo praktisk med plagg som kan plasseres under magen. Skjorten er bare et par størrelser større enn det hun vanligvis bruker. Nå skulle hun snakke om «Idol» og ikke graviditeten, så da var det greit å velge et antrekk som ikke satte for mye fokus på magen. Skjorten er riktignok gjennomsiktig, men den måtte være litt sart for at looken skulle bli riktig. Det hadde blitt for klumpete om det var en lumberjack-skjorte i flanell.

MinMote-leder Sonia Huanca Vold mener artisten tar seg godt ut i kveldens antrekk.

– Tone ser som vanlig helt fantastisk ut. Jeg elsker at looken er laidback, men at hun samtidig er litt sexy i gjennomsiktig topp og med bare ankler. Det hele er perfekt balansert. Samtidig er det det godt å høre at også hun er menneskelig og sliter litt med de høye hælene.

Publisert: