Nyheter

Märtha Louise - fra hestejente til eventyrprinsesse

I forbindelse med Märtha Louise og Aris 10-års jubileum har minMote tatt et dypdykk i arkivet. Sjekk prinsessens stil opp gjennom årene.

  • Jennifer Bråthen
Publisert:

Prinsessen vokste opp på Skaugum i Asker. Hun gikk i vanlig barnehage og skole, og i tenårene brukte hun mye tid på sprangridning, folkedans og kor. Hun er utdannet fysioterapaut, men jobber til daglig ved et kurssenter hun driver med en venninne.

Tidligere denne uken var det ti år siden Märtha Louise og Ari Behn giftet seg i Trondheim. Sammen har de tre barn og nylig ble det kjent at familien flytter til London.

– Märtha Louise skiller seg fra andre prinsesser. Hun har i alle år vært tro mot sin egen stil, som er preget av sterke farger og iøynefallende tilbehør. Prinsessen bruker ofte hatt og er ikke redd for å skille seg ut. Et typisk kjennetegn er at hun gjerne kjører på med skinnende materialer med utsmykninger. Dette kunne vi blant annet se i kronprins Haakon og Mette-Marit bryllup og i Märthas egen 40-årsdag, sier minMote-ansvarlig Sonia Huanca Vold.

Sjekk Märtha Louises stil opp gjennom årene her:

Publisert:

Relaterte artikler

NYHETER

Prinsesse Märtha Louise: - Jeg er ikke interessert i mote

NYHETER

Madde fyller 30 år - sjekk prinsessens stil opp gjennom årene

NYHETER

Her hyller Ari Märtha med englevinger på moteshow

NYHETER

Omstridt kjæreste matchet sin kongelige «svigerfamilie» - sjekk kjoledommen her

NYHETER

Märtha Louise valgte billigkjole fra Missoni+Lindex

NYHETER

John Carews søster: – Han har alltid vært opptatt av klær og pynt

NYHETER

Sjekk Märthas «Ari-brosje»