Verdens mest kjente tvillinger fyller år - sjekk stilforvandlingen

Tvillingsøstrene Ashley og Mary-Kate Olsen fylte 26 år i går. minMote feirer jentene med et dykk i arkivet. Sjekk deres stilutvikling her.

Jennifer Bråthen
Publisert:

I 1987 startet søstrene Olsen sin karriere i tv-serien «Under samme tak». Jentene delte rollen som Michelle Tanner. Jentenes popularitet skjøt fart og gjennom hele barndommen landet de flere store filmroller. I løpet av tenårene begynte jentene å vise sin interesse for mote og frem til i dag har de briljert og eksperimentert med alt fra eksklusive trender til unik vintage. Dette har gitt de to jentene fra California status som moteikoner.

LES OGSÅ: Rihanna er søt og sexy på privaten – slik stjeler du stilen

– Jentene har betydd mye for meg. Mary-Kate spesielt. Hun er flink til å sette sammen antrekk og har en rar vri på alt, sier Celine Aagaard, redaktør i motemagasinet Mag, og legger til:

– De startet som veldig kommersielle og folkelige, men nå fremstår de som hemmelighetsfulle og ikoniske. Det er meget sjeldent i så ung alder.

Aagaard traff jentene for noen år siden i forbindelse med en boklansering i New York. Da la hun merke til hvor stor innflytelse jentene har på folk.

– Det var helt ville tilstander. Det var tusenvis av jenter som sto i kø for å få bøkene sine signert.

Nylig ble jentene utnevnt til «Amerikas beste designere» i klassen for design for kvinner. Det var under den årlige «Council Of Fashion Designers Of America Awards» jentene ble hyllet. Deres klesmerke The Row knuste designere som blir sett på som tungvektere i motebransjen.

Sjekk deres stil opp gjennom årene her:

Publisert: