Trinny & Susannah om norske kjendiskvinner: - Gunhild trenger en makeover

minMote utfordret de internasjonale stjernestylistene

Ingrid Bruvik
Publisert:

Trinny Woodall ( 47) og Susannah Constantine (49) til å gi sin dom over antrekkene til fem av landets fremste kjendiskvinner. Resultatet var brutalt.

Stylistene fra Storbritannia er blitt verdensberømte for sine direkte og nådeløse moteråd - noe både kjendiser og mannen i gata har fått kjenne på kroppen via duoens mange TV-program og kommentarvirksomhet.

Nå er stylistene i Norge for å spille inn «Trinny & Susannah - oppdrag Norge» som skal sendes på TVNorges kvinnekanal FEM. I programmet skal stylistene ta for seg norske kvinners stil og klesvaner.

Da minMote møtte de to stylistene, tok vi med oss en bunke bilder av norske kjendiskvinner. Her er Trinny og Susannas dom:

Kronprinsesse Mette-Marit (38)

LES OGSÅ:Motepressen elsker Mette-Marit

- Hun er ganske kul. Hun har en flott figur. Skoene sammen med skjørtet gjør antrekket moderne. Jakken er kanskje litt i lengste laget og en smule konservativ, men den passer utmerket til det blå skjørtet med blonder.

- Vesken er også fin, men det som gjør antrekket er de kule ankelstøvlettene. Ikke mange kongelige klarer å kle slike type sko på en bra måte, sier stylistene.

Hanneli Mustaparta (29), blogger, modell og fotograf

LES OGSÅ:Hanneli "overalt" i internasjonal motepresse

- Antrekket ser ut som det er hentet fra en moteserie. Det kule er kontrastene i antrekket. De sorte sokkene med de hvite skoene er en kul look denne sesongen også. Hun har et moteøyeblikk her og bare hun kan kle dette, sier Susannah.

- Hadde noen andre prøvd seg på denne stilen ville de sett «fucking stupid» ut, sier Trinny og fortsetter:

- Hun er jo en hver bloggers våte drøm. Se på jakken og shortsen. Dette er et antrekk kun en modell kan få til å se bra ut, sier Trinny om Hannelis antrekk.

Jenny Skavlan (25), programleder, skuespiller og designer

LES OGSÅ:Jenny er årets best kledde

- Dette er alt for mye sminke for en «tilfeldig» look. Jeg liker hverken makeupen eller håret. Jeg føler stilen ikke kler henne, sier Susannah.

- Hun hadde kledd en mer feminin stil bedre, med tanke på hennes feminine figur og ansikt. Dette er jo en veldig trendy look, men hvis du vil ha den stilen så er det en fordel å være mer androgyn.

- Hun blir rett og slett for kvinnelig. Det er ikke fint når BH-en vises slik. Håret skulle også vært mer gutteaktig i stilen for at dette skulle vært en optimal look for henne, mener Trinny.

Celina Midelfart ( 39), næringslivsleder

- Veldig bra! Hun viser fram sin flotte figur i denne kroppsnære kjolen. Og samtidig holder hun det "classy". Dette er den perfekte stilen for henne, mener Susannah.

- Det eneste er at kjolen kanskje er fem cm for kort. Jeg hadde nok valgt en litt lengre kjole, sier Trinny og legger til:

- Det er egentlig ikke noe moteøyeblikk, for hun er sikkert en kvinne som har minst 20 av denne type kjole hengende i skapet og hun kan bare trekke dem frem når hun skal på slike type eventer, mener Trinny.

Gunhild Stordalen ( 33), lege

- I dette antrekket prøver hun å kanalisere motesans, men hun vet ikke hvordan man gjør det, sier Trinny.

- Håret og makeupen ser ut som hun har gjort det samme siden 90-tallet. Kjolen er jo supervakker, men hvis hun absolutt skal ha på denne kjolen burde hun også brukt et par sorte, tette strømper. Makeupen får henne til å se eldre ut enn hun egentlig er. Hun bør droppe brunfargen og de sorte skoene.

- Alt "krangler" med hverandre her. Hun trenger rett og slett å klippe av seg mye av håret og ha det mer ned i panna. Dessuten bør hun gro ut øyenbrynene sine. Vi ville elsket å ha å gi henne en komplett makeover, avslutter kjendisstylistene.

LES OGSÅ:minMote-Sonia kaster dom over kjolene til næringstoppene

LES OGSÅ:Se Tones enorme stilforvandling

LES OGSÅ:Dama til Bernhoft best kledd på Spellemann

Publisert: