Sjekk prinsesse Madeleines favorittveske

Prinsesse Madeleine (29) tok med sin italienske luksusveske og droppet utringningen til fordel for sexy, sorte blonder på galla i New York.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Den motebevisste prinsessen gikk for en mellomblå kreasjon med flagrende chiffonskjørt under operagallaen Opera News Awards på eksklusive Plaza Hotel i New York.

Kjolens utringning var laget av et gjennomsiktig parti med sorte blonder - ev av årets heteste kjendistrender i en noe mer dristig versjon.

I hånden bar Madeleine en råeksklusiv clutchveske,«The Knot», fra favorittmerket Bottega Veneta, som hun dessuten også har i en gyllen variant. Madeleine har flere ganger brukt de små «bokseveskene» til sine glamorøse gallakjoler. Kronprinsesse Mette-Marit har også en veske fra det italienske motehuset.

Maddes sorte veske med det karakteristiske flettemønsteret koster rundt 8.000 kroner, men for en mer detaljrike variant med blonder, krystaller eller eksotisk skinn kan prislappen ligge på rundt 50.000 kroner.

På operagallaen hadde Madeleine krøllet det ellers glatte håret i en elegant sideskill, som dessuten viste fram et par ekstravagante diamantøreringer. Den svenske prinsessen holdt sminken nøytral og hadde nok en gang lakket neglene nesten hvite.

LES OGSÅ:Sjekk Maddes nye gallabilder

Madde har satset på en voksen og elegant stil den siste tiden og dro nylig på jobb i en klassisk trenchkåpe og den samme hvite neglelakken. Det betyr imidlertid ikke at prinsessen har blitt glamorøs - for kort tid viste hun også fram en ny kjole fra kjendisdesigner Victoria Beckham hjemme i Sverige.

Prinsesse Madeleine er tilbake i New York etter et opphold i Sverige, hvor hun hilste på sin lille niese Estelle. Om kort tid forventes hun imidlertid tilbake i hjemlandet, ettersom den nye tronarvingen skal døpes 22. mai.

LES OGSÅ:Kates kåpe har skapt Burburry-boom

Publisert: