Paris Hilton elsker norsk design - har sikret seg hele 30 Cecilie Melli-kjoler

Paris Hilton har falt for Cecilie Mellis kreasjoner. Nå har hun hele 30 kjoler signert den norske designeren.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Dagen før Cecilie Melli dro hjem fra den kjendistunge filmfestivalen i Cannes fikk hun vite at Paris Hilton ikke hadde noe å ha på seg i sin egen fest. Den norske designeren snudde seg rundt og sendte 30 kjoler til Hiltons hotellsuite.

– Alt skjedde så brått og jeg hadde ikke tid til å hjelpe henne med selve prøving, så jeg var spent på om hun kom til å finne noe, sier designeren Cecilie Melli til minMote, og legger til:

– Men i går fikk jeg tilsendt bilder av Paris i en av mine kjoler, og nå ser det ut til at hun beholder alle sammen!

LES OGSÅ: Omstridt kjæreste matchet sin kongelige «svigerfamilie» – sjekk kjoledommen her

Melli forteller til minMote at frøken Hilton både var jordnær og blid. Og designeren legger ikke skjul på at hun er stolt over kjolesalget.

– Jeg synes det er et kjempekompliment at Paris gir designet mitt oppmerksomhet. Hun er jo en jente som har tilgang til alt hun vil ha, så at hun velger seg mine kjoler er kjempegøy!

Det var pr-byrået PDA som satte Melli i kontakt med hotellarvingen, som vi blant annet kjenner fra realityserien «The Simple Life».

– Under de store prisutdelingene er vi alltid tilstede med et stort utvalg av kjoler. Ofte er det vanskelig å få eksponert kjolene til de nominerte gjestene, men denne gangen har vi fått mye goodwill, fortsetter Melli.

Hun røper at også skuespillerne Adrian Brody og Chris o'Donnell kom innom med kjærestene sine på jakt etter den perfekte kjolen.

Kjolene til Cecilie Melli koster mellom 7.000 og 20.000 kroner, og kjolen Paris Hilton har blitt avbildet i har en prislapp på 17.000 kroner. Kjolen kommer i flere farger og kan kjøpes på bestilling hos Melli. Under Gullruten i år kunne vi se Rachel Nordtømme i en kortere utgave av den samme kjolen.

Dette er ikke første gangen Cecilie Melli viser sine kjoler til celebre personligheter. Under både Oscar-utdelingen og Golden Globe var kjolene hennes representert på de røde løperne.

– Men at en så stor kjendis som Paris Hilton velger min design har ikke skjedd før, avslutter Melli.

LES OGSÅ: Estelle skal bære Victorias dåpskjole

LES OGSÅ: Dette er Kate og Pippas London – her shoppersøstrene

LES OGSÅ: Mette-Marit på galle i ny kjole til 100.000 – se hennes Valentino-garderobe

Publisert: