Olivia Palermo lanserer nettside med sine beste tips

Sositetsjenta Olivia Palermo (25) har både en stil og en garderobe som de fleste misunner. Nå deler hun sine motehemmeligheter på en egen nettside.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Olivia Palermo ble verdenskjent som Whitney Ports «frenemy» i MTV-serien «The City». I dag er hun minst like kjent for sin upåklagelige stilsans og ikke minst har hun stablet en solid modellkarriere på beina.

Se også:Stjel stilen til Alexa Chung

Nå har amerikanske Olivia lansert sin egen nettside med navnet oliviapalermo.com, hvor hun selv sitter i sjefsstolen. På nettsiden skal hun skrive om mote, tilbehør, livsstil og reise, skriver Huffington Post.

Blant annet kan du på nettsiden få Olivias synspunkt på hva som er høstens mote-must - selvsagt med et bildedryss av den vakre MTV-kjendisen.

Se også: Stjel stilen til Olivia Palermo

Det finnes også en egen tips-kategori, hvor Palermo blant annet vil lære leserne hvordan man «rocker en skinnshorts».

Nettsiden kalles Olivia Palermos offisielle blogg, men i motsetning til de fleste andre bloggere har Olivia fire ansatte og en rekke andre bidragsytere som skal hjelpe til med siden.

Se også:Olivia Palermos beste stylingtips

Palermo har selvsagt garderoben full av rådyre designerklær, men kombinerer dem ofte med plagg og tilbehør fra rimelige kjeder som Zara og Topshop.

I sommer dukket hun blant annet opp i en blomstret kjole fra Zara da hun satt på første rad under en Stephanie Rowland-visning, mens hun valgte en gul Topshop-kreasjon på Giambattista Valli-showet.

Modellkarrieren startet for alvor da hun signerte med Wilhelmina Models i 2009. Olivia har etter det figurert på forsiden av ELLE Mexico, Tatler og Marie Claire UK, som dessuten har kåret henne til den verdens mest moteriktige jente.

Et av hennes seneste oppdrag er for det eksklusive smykkemerket Carrera y Carrera som ansiktet til den nye kolleksjonen Mediterriano.

Se også:Kate og Pippa i billigklær fra Zara

Se også:Kjendisene på «front row» i London

Publisert:

Finn mer innhold om: