Norske Frida (19) er modell for Victoria's Secret

Frida Aasen Victorias Secret

Kristiansandjenta Frida Aasen blir den andre norske kvinnen som fronter undertøysgiganten på mindre enn ett år.

Oda Marie Midbøe
Publisert:
Frida Aasen Victorias Secret

ANSIKT UTAD: Modell Doutzen Kroes har i en årrekke vært blant Victoria's secrets mest kjente «engler». Her går hun visning for undertøysmerket iført skinnende detaljer og store utsmykninger. Foto: Getty Images

Frida Aasen Victorias Secret

VICTORIA'S SECRET-MODELL: Norske Frida Aasen (19) er å se på kleskjedens nyeste kampanjebilder, og blir dermed den andre norske jenta som poserer for den amerikanske undertøysgiganten. Foto: Michael Bruno

Frida Aasen Victorias Secret

VAKKERT ANSIKT: Frida Aasen har for lengst bygget seg opp som et navn å regne med i motebransjen, og har tidligere gått visninger for Prada, Louis Vuitton, Loewe og DKNY. Foto: Michael Bruno

Frida Aasen (19) har allerede gjort seg godt bemerket i motebransjen, og har gått visninger for store motehus som Prada, Louis Vuitton, Loewe og DKNY. Hun har også figurert i moteserier for magasintungvekterne Vogue og Elle.

Kristiansandjenta, som til daglig bor i New York, har nå også blitt modell for den amerikanske undertøysgiganten Victoria's Secret, og er å se på kampanjebildene til undertøyskjeden denne våren. Bildene av Frida kan du se på kleskjedens nettsider her.

To norske blant modellene

Undertøysmerket er berømt for sine spektakulære motevisninger, hvor verdens største kjendiser sitter på første rad eller opptrer på catwalken. Supermodeller som Adriana Lima, Doutzen Kroes og Candice Swanepoel har vært merkets ansikter utad i en årrekke.

Frida er imidlertid ikke den første norske jenta som har kommet seg gjennom det trange nåløyet om en plass i merkets modellstab. I november i fjor kom nyheten om at bergensjenta Merete Hopland (23) hadde blitt modell for kleskjeden.

POSERER: Norske Frida Aasen gjør stor suksess som modell, og hennes neste oppdrag er for det anerkjente motemagasinet Vogue og stjernefotografen Ellen von Unwerth. Foto: Michael Bruno

- Så vakker at ord ikke strekker til

Tidligere «Top Model»-dommer Donna Ioanna er modellagent for begge de norske jentene. Hun er ubeskrivelig stolt over det de har fått til.

- De er de første norske jentene som er modeller for Victoria's Secret, og jeg er superstolt, sier hun til MinMote.

Ioanna mener Frida vil nå langt.

- Hun er så vakker at ord ikke strekker til for å beskrive henne, forklarer hun.

MinMote-leder Sonia Huanca Vold tror Frida vil gli rett inn blant de famøse «englene».

- Frida har Victoria’s Secret-looken. Hun minner om en ung Doutzen Kroes, som er en av dagens flotteste Victoria’s Secret-modeller. Det hadde ikke overrasket meg om Frida etter hvert også havner på catwalken deres og blir den første norske «engelen». Det er en enormt prestisjefylt jobb som vil gjøre henne berømt over natten, sier hun.

Publisert: