Selena Gomez med comeback på den røde løperen

TILBAKE I RAMPELYSET: Etter en pause fra offentlige opptredener er Selena Gomez tilbake på den røde løperen. Foto: AFP
TILBAKE I RAMPELYSET: Etter en pause fra offentlige opptredener er Selena Gomez tilbake på den røde løperen. Foto: AFP

Skuespilleren, popstjernen og designeren (26) var på plass på den røde løperen for første gang på nesten ett år.

Selena Gomez har tatt en pause fra rampelyset det siste året, for å fokusere på sin egen mentale helse. Nå er hun sakte, men sikkert på vei tilbake.

Torsdag kveld var hun på plass på den røde løperen til veldedighetsarrangementet WE Day i Los Angeles, som er en feiring av utdanningsprogrammet til WE Schools. Det er det syvende året på rad Gomez gjester WE Day, hvor stjerner går på scenen for å støtte veldedighetsorganisasjonen.

26-åringen hadde på seg en mørkeblå kjole signert Maria Grazia Chiuri for Dior. Den ankellange kjolen hadde et enkelt snitt som fremhevet midjen og dyp utringning.

– Plagget var elegant for et arrangement som fokuserer på å gi tilbake, skriver Vogue.

Når det kommer til sminken gikk hun for et litt annerledes look med lilla cat eye-eyeliner og nude lepper. Håret hadde hun satt opp i en løs knute. Hun fullførte antrekket med et par sorte, enkle pumps, hvit neglelakk og et glitrende armbånd.

ELEGANT: Selena Gomez på We Day ikledd en kjole fra Dior. Foto: EPA
ELEGANT: Selena Gomez på We Day ikledd en kjole fra Dior. Foto: EPA

Det er nesten ett år siden Gomez sist var på et offentlig arrangement. Hun annonserte i 2018 at hun skulle ta en pause fra rampelyset, og i september delte hun også at hun skulle ta en pause fra sosiale medier.

– Selv om jeg er takknemlig for stemmen sosiale medier gir hver av oss, er jeg like takknemlig for at jeg har muligheten til å ta et steg tilbake og leve livet i nuet, skrev hun den gang på bildedelingstjenesten.

Tidligere denne uken stilte også Gomez opp i sitt første intervju dette året. I podkasten til Coach ved navn «Dream it real» åpner hun seg opp om hvordan det siste året har vært. Hun utdyper også grunnen til at hun mener Instagram kan være usunt.

– Det er ikke sunt å være på Instagram hele tiden. Jeg la merke til at jeg ble ganske deprimert av å se på disse vakre og fantastiske menneskene hele tiden. Jeg ble bare lei meg av det, så jeg tror å ta seg pauser er veldig viktig, sa hun ifølge Elle.com.

Hvordan var din opplevelse i dag?