Dro på ball i mammas 24 år gamle kjole

LÅNTE KJOLE: Leni Klum (t.h.) dro på shopping i mamma Heidis (t.v.) klesskap før hun skulle dra på skoleball.
LÅNTE KJOLE: Leni Klum (t.h.) dro på shopping i mamma Heidis (t.v.) klesskap før hun skulle dra på skoleball.Photopix / GC Images

Kjolevalget vekker oppsikt verden over.

Heidi Klums (48) datter Leni (18) nærmer seg ferdig med videregående, og denne uken ble det feiret med et aldri så lite ball.

Leni, som allerede har begynt å følge i mammas fotspor, og har vært å se i en rekke motevisninger verden over – blant annet for selveste Dolce & Gabbana, valgte å gå for noe litt annet enn den stereotypisk ballkjolen med tyll, glitter og strass.

Hun valgte heller ikke en kjole fra noen av designerne hun tidligere har jobbet med. Da hun skulle velge ballkjole, valgte hun nemlig å ta en titt i mammas klesskap.

18-åringen ankom årets skoleball iført en klassiker mamma Heidi tydeligvis har hatt glede av i mange år. Valget falt nemlig på en stroppeløs, svart kjole 48-åringen selv brukte tilbake i 1998.

«Ball-kveld i mammas kjole», skriver Leni på Instagram og poserer i «den lille sorte» som er blitt stylet med glitrende kjede og veske.

KLASSIKER: Heidi Klum brukte denne kjolen på den røde løperen for 24 år siden.
KLASSIKER: Heidi Klum brukte denne kjolen på den røde løperen for 24 år siden.Ron Galella, Ltd. / Ron Galella Collection via Getty

Tilbake i 1998 stylet Heidi Klum kjolen sin med svarte sandaler med åpen tå og et glitrende halskjede i gull. Mor og datter tenkte altså noenlunde likt både da og 24 år senere!

Lenis søte hyllest til sin mor er blitt omtalt av medier verden over. InStyle, Today og Page Six er blant dem.

Heidi Klum har ikke uttalt seg om datterens ballkjolevalg, men hun har lagt igjen en emoji med hjerter i øynene under datterens bilde på Instagram. Alt tyder altså på at Lenis kjolevalg falt i god jord hos mamma Heidi.

Heidi Klum er ikke fremmed for å la et antrekk skinne. Fikk du med deg kostymet hun hadde på seg på sin siste Halloween-fest?

Malin Gaden
Malin er journalist i VG. Hun skriver saker innenfor MinMotes kategorier interiør, skjønnhet og mote, men har også stor interesse for å utvikle nye ideer og konsepter for merkevaren.

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?