Isabella Löwengrip: Flytter til hemmelig adresse

PÅ FLYTTEFOT: Isabella Löwengrip selger luksusvillaen. Foto: Henrik Montgomery / TT Nyhetsbyrån.

«Blondinbella» (29) sier luksushjemmet aldri har føltes helt som hjemme.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Det har stormet rundt influenceren og businesskvinnen Isabella «Blondinbella» Löwengrip den siste tiden.

Først fortalte hun at selskapet hennes var på randen av konkurs, noe som førte til at hun måtte si opp ansatte og legge planene om å satse i USA på is.

NYHETER

Avslutter samarbeid med «Blondinbella» etter beskyldninger om juks

Deretter ble det kjent at hun måtte selge luksusvillaen hun punget ut nærmere 30 millioner for året i forveien.
Nå er villaen solgt, og «Blondinbella» er igjen på flyttefot.

– I begynnelsen var huset drømmehuset mitt. Det er et drømmehus. Plasseringen, overflatene, utsikten, bryggen. Men jeg har ikke funnet roen, skriver hun på sin egen blogg.

Villaen på 352 kvadratmeter har ni rom, i tillegg til konferanserom, bibliotek, åpen kjøkkenløsning med eget spiskammers og vinrom, som du kan se bilde av her. På bloggen skriver Löwengrip at huset ikke føles som et hjem, og at hun har flere utrivelige opplevelser knyttet til det, som da hun ble forfulgt av en stalker. Journalister skal også ha banket på døren, samtidig som flere skuelystne har tatt turen til huset.
Löwengrip skriver også at hun gjorde en feil da hun viste frem alle rommene i huset i sosiale medier.

– Det føles godt å flytte. Huset mitt føles bare som en stor kulisse og jeg lengter etter et hjem, skriver hun på bloggen og la til at huset nå er solgt til en familie som flytter inn om noen måneder.
Nå gleder hun seg til å ha et nytt sted å bo.

– Jeg ser frem til å flytte inn til byen og en tryggere tilværelse. Jeg kommer til å ha hemmelig adresse, og vil ikke vise frem hele stedet som jeg har gjort tidligere. Den feilen gjør jeg ikke igjen. Det krever for mye av meg. Jeg trenger en privat tilværelse, skriver hun.

Selv om det går nedover i forretningslivet, ser det ut til at kjærlighetslivet blomstrer. «Blondinbella» bekreftet nemlig forrige uke at hun er i et forhold med den 52 år gamle milliardæren og forretningsmannen Erik Selin.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.