Nyheter

Giambattista Valli er H&Ms nye luksussamarbeid

FRONTER KOLLEKSJONEN: Kendall Jenner var blant stjernene som var ikledd det nye designsamarbeidet H&M x Giambattista Valli. Foto: Pa Photos

Den svenske kleskjeden har teamet opp med luksusmerket Giambattista Valli.

 • Ingeborg Aspeli
 • Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Hurtigkjeden H&M samarbeid hvert år med en designer i luksussegmentet. De har tidligere lansert kolleksjoner i samarbeid med blant annet Moschino, Erdem og Balmain. Det siste luksusdesigneren som føyer seg i rekken er Paris-baserte Giambattista Valli.

Nyheten ble annonsert torsdag kveld på den glamorøse Amfar-gallaen i Cannes, hvor stjernene Kendall Jenner, Chiara Ferragni, H.E.R, Chris Lee, Bianca Brandolini d'adda og Ross Lynch dukket opp på den røde løperen ikledd luksusantrekk signert samarbeidet. Alle kjolene var av tyll og voluminøse, og hadde skikkelig wow-faktor.

ROSA SUKKERTØY: Kendall Jenner dukket opp i denne rosa tyllkjolen som allerede har fått stor oppmerksomhet i sosiale medier. Foto: Doug Peters/EMPICS/Pa Photos.

Kjolene de hadde på seg blir sluppet allerede førstkommende lørdag 25. mai i utvalgte butikker og på nett, mens hovedkolleksjonen kommer i begynnelsen av november. Det vi fikk se på Amfar-gallaen var altså kun en liten smakebit på hva som vil komme.

– Jeg er så spent på dette samarbeidet: H&M gir meg muligheten til å dele min hyllest til skjønnheten med et enda bredere publikum. Målet er å spre min forkjærlighet for det vakre og å bli en del av alles «happy moments» – å kunne bidra til å skape kjærlighetshistorier i hele verden, sier Giambattisa Valli om samarbeidet ifølge pressemeldingen.

NYHETER

Sjekk kjoleshowet fra Cannes

Valli er oppvokst i Italia, og lanserte sitt selvtitulerte merke i Paris i 2005. Han produserer både prêt-à-porter, haute couture og tilbehør. Dette er første gang han samarbeider med en hurtigkjede. Det er også første gang Valli designer herreklær.

GJENGEN: Her er alle som var kledd opp i designsamarbeidet, med sjefen selv, Giambattista Valli, i midten. Fra venstre: Ann-Sofie Johansson fra H&M, Chiara Ferragni, H.E.R., Giambattista Valli, Bianca Brandolini, Chris Lee og Ross Lynch. REUTERS/Eric Gaillard.
POSERTE: Artisten H.E.R. var blant de utvalgte som ble kledd opp i H&Ms nye designsamarbeid. Foto: REUTERS/Eric Gaillard.
MOTEINFLUENCER: Italienske Chiara Ferragni hadde på sko og kjole fra samarbeidet. Foto: AFP.
FERSKEN: Li Yuchun, kjent som Chris Lee, poserte i en ferskenfarget tyllkjole med slep. FOTO: REUTERS/Eric Gaillard.
Publisert:

Les også

 1. NYHETER

  Se kjoleshowet fra filmfestivalen i Cannes

 2. NYHETER

  Rihanna om luksusmerket: – Jeg bruker meg selv som «muse»

 3. NYHETER

  Sjekk de frekke kjolene i Cannes

Relaterte artikler

NYHETER

Sjekk de ville kjolene fra AmFar-gallaen

NYHETER

10 uforglemmelige Kardashian-antrekk

NYHETER

Chanel lager smittevernutstyr

MOTE

Lady Gaga på stjal showet på Met-gallaen – se alle antrekkene her

KLÆR

Dette bør du shoppe og droppe fra H&M x Giambattista Valli

KJENDIS

Se Kylie Jenners ekstreme stilforvandling

KJENDIS

Se Rihannas stilutvikling: Fra dristig til designer