Nyheter

Utsetter åpningen av & Other Stories i Norge

HÅPER Å ÅPNE I MAI: & Other Stories åpner ikke i april som først antatt. Foto: & Other Stories

Butikken skulle åpnet på Bogstadveiens nye luksus-shoppingsenter. 

  • Thea Roll Rakeng
Publisert:

Det har vært knyttet stor spenning til åpningen av kjedebutikken & Other Stories i Oslo. Butikken er en konsept som eies av H&M-gruppen, hvor det fokuseres på gode kvaliteter og trendbaserte plagg. Den svenske kjeden skulle åpnet i Bogstadveiens nye shoppingsenter, Valkyrien, nå 24. april.

Nå er åpningen utsatt til mai, i første omgang.

– Vi har hatt Norge i hjertene våre en god stund, og i fjor vår lanserte vi den norske nettbutikken. Vi gleder oss veldig til endelig å åpne vår første butikk i Oslo, men dessverre så er åpningen utsatt på grunn av coronaviruset. Forhåpentligvis åpner vi dørene i mai, sier Elin Engelbrektsson, PR-ansvarlig i & Other Stories.

Vil åpne i april

Gründer-ekteparet Anett Ringstad Jalland og Jørgen Jalland skal også åpne en konseptbutikk på 800 kvadratmeter i det nye senteret, og håper på å få gjennomført det i april.

– Vi skal åpne i april, det er fortsatt planen, men vi syns det er vanskelig å gå ut med åpningsdato slik situasjonen er, sier Anett Ringstad Jalland til MinMote.

NYHETER

Pia Tjelta: – Vet ikke om merket mitt kommer til å bestå

Marianne Tvenge i Fram Eiendom, som står bak Valkyrien, håper på åpning i april, og sier at senteret vil åpne så fort det lar seg gjøre.

– Vi har hele tiden sagt at vi skal åpne i april, og nå er vi bare i begynnelsen av måneden. Når det er sagt så er det ingen som kan spå hva som skjer, så vi forholder oss til myndighetenes råd og så er vi klare for å åpne så fort det lar seg gjøre, sier Tvenge til MinMote.

I tillegg til & Other Stroies og Moniker, vil senterte inneholde en H&M HOme-butikk på 1500 kvadratmeter, smykkebutikken Maanesten, Grensen sko, nisjeparfymeriet Heaven Scent og flere cafeer og take away-konsepter.

– Vi tror at folk flest kommer til å være understimulerte på gode opplevelser og inntrykk når myndighetene letter på restriksjonene, så vi er optimistiske til at Valkyrien vil være et sted som folk ønsker å oppsøke og ha glede av, sier Tvenge.

Publisert:

Les også

  1. NYHETER

    Pia Tjelta: – Vet ikke om klesmerket mitt kommer til å bestå etter denne krisa

  2. INTERIØR

    Interiørekspertene: Enkle tips til oppussing hjemme

  3. TILBEHØR

    Stor guide: Vårens mest trendy vesker

Relaterte artikler

NYHETER

Gründer-ektepar satser på mote for menn over 400 kvadratmeter

NYHETER

Klart for åpning av & Other Stories og H&M Home

INTERIØR

Slik ble et speil til 100.000 kroner motebransjens favoritt

NYHETER

Åpnet butikk på tre uker: – Trenger folk som er litt gærne

NYHETER

Oslo Fushion utsettes på grunn av coronaviruset

LIVSSTIL

MineSommerperler: Emilie Stordalen

NYHETER

Fremtidens shopping? Har prøverom på posten