Nyheter

Pippa er tilbake - stjal showet i sexy fjærkjole til 25.000

DETALJER: Pippa Middletons Matthew Williamson-kjole er en detaljrik sådan, blant annet med glitrende steiner i designerens signaturfarge i utringningen. Foto: Getty Images/All Over Press

Pippa Middleton (30) har lenge holdt en lav party-profil, men har på ingen måte har glemt hvordan man vekker oppmerksomhet - denne uken i en råsexy kreasjon fra Matthew Williamson.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Hertuginne-søsteren har vært inn og ut av rampelyset siden bryllupet til hertuginne Kate og prins William i april 2011, da spesielt bakdelen hennes ble verdenskjent. Pippa ble fort en av Storbritannias største kjendiser - ikke bare seilte hun opp som et av landets nye stilikoner, men hun måtte også tåle å få passet sitt påskrevet etter et par ville festepisoder. Derfor er det kanskje ikke så rart at Pippa med jevne mellomrom har ligget lavt (med unntak av en og annen opptreden som show-stjelende bryllupsgjest så klart), men denne høsten er det ingen tvil om at hun allerede er godt i gang med festesongen.

Eksklusiv kreasjon

Pippa har blitt kjent for sin klassiske hverdagsstil, mens når hun fester med London-fiffen sparer hun ikke på kruttet. Det viste hun nok en gang denne uken, da hun var på galleriåpning på Serpentine Sackler Gallery på Londons vestkant. Alle øyne var på Pippa da hun poserte i en lårkort kjole fra kjendisfavoritt Matthew Williamson.

Kjolen er fra den britiske designerens pre fall 2013-kolleksjon, og er en typisk Williamson-kreasjon med knallblå overdel, glitrenede utsmykking i utringningen og et fargespraglende fjærskjørt. Prislapp: Cirka 25.000 kroner. Pippa matchet partykjolen med en grå clutchveske, knallblå sko og som vanlig tykk, sort eyeliner.

TILBAKE FRA FERIE? Britiske medier spekulerte i om Pippa hadde vært på kjærlighetstur med kjæresten Nico Jackson da hun dukket opp i denne løstsittende kreasjonen og glødende hud på Boodles Boxing-ballet. Foto: NTB Scanpix

Galleriåpningen føyer seg inn i en rekke fester med høy-kjendisfaktor som Pippa har vært på denne høsten. Hun droppet riktignok London Fashion Week, men stilte i stedet på festen til kjendiskokk Jamie Oliver og ikke minst Boodle Boxing-ballet - ballet som ble kjent da Kate og William dukket opp der i 2006. I år var det Pippa som skapte overskrifter, med en bohemsk Caherine Deane-kjole og solbrun hud.

Kjendisfavoritt

Matthew Williamson er en av de heteste designerne i Storbritannia akkurat nå, og kanskje er det fra storesøster Kate at Pippa fikk inspirasjon til kjolen. Hun har nemlig brukt Williamsons design tidligere, med stor suksess. Det samme har it-jenter som Olivia Palermo, Sienna Miller og Blake Lively.

Matthew Williamson for Lindex:Dette bør du shoppe og droppe

FJÆR, STENER OG BLONDER: Olivia Palermo, hertuginne Kate og Sienna Miller har alle kledd seg i kjolene til Matthew Williamson. Foto: Getty Images/All Over Press

Matthew Williamson er spesielt kjent for sine eksklusive kjoler, som gjerne har detaljer av gjær, frynser og glitrende steiner. Turkist og blått er Williamsons «signaturfarger», noe vi også kan se i den kommende vårkolleksjonen. Williamson viste nylig sin vår/sommer 2014-kolleksjon under London Fashion Week, hvor blant annet Sienna Miller satt på første rad. I tillegg til blått, bød designeren på mye korall, rosa, gult og grått - og frynsene og perlene er selvsagt fortsatt til stede.

Tidligere i år besøkte minMote Matthew Williamson i London - her kan du se hans beste tips til storbyen.

TEKSTURER: Matthew Williamsons vårkollekson er fargesprakende og full av mønster og ulike materialer. Foto: Getty Images/All Over Press
Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Matthew Williamson
  2. London
  3. Pippa Middleton

Relaterte artikler

KJENDIS

De heteste spekulasjonene: Dette er Pippas brudekjoledesigner

MOTE

Vågale kjoler og rosaoverdose: Høydepunktene fra moteuken i London

MOTE

Matthew Williamson for Lindex: Dette bør du shoppe og droppe

NYHETER

Sjekk budsjett-hertuginnen – valgte kjole til 430 kroner på de første babybildene

NYHETER

Pippa Middleton giftet seg i glamorøs prinsessekjole

NYHETER

Nyforlovet Pippa strålte i lekker silkekjole

MOTE

Dette er catwalk-klærne du har råd til