Dette klarer ikke supermodellen David Gandy seg uten

ETTERTRAKTET: David Gandy kan ikke bare kle seg, men tar også vare på sitt ytre og beskytter huden med solfaktor hver dag. Foto: Getty Images/All Over Press
Natalie Ngo
Publisert:

Supermodell David Gandy (33) har flere ganger posert i nettoen på reklamekampanjer, men føler seg for naken uten parfyme.

Britiske David Gandy har utmerket seg som en av verdens best kledde menn med sin personlige og erkebritiske stil. Det er imidlertid ikke klesstilen han har blitt mest kjent for; høye og mørke Gandy ble nemlig tidligere i år også kåret til verdens mest ettertraktede herremodell.

Supermodellen har frontet flere store reklamekampanjer. Han har blant annet vært ansiktet utad for det italienske motehuset Dolce & Gabbana, der han har posert både i nettoen og kun iført en liten, hvit badetruse.

Naken uten parfyme

Til tross for en rekke råsexye kampanjer føler han seg imidlertid litt naken uten parfyme. I septemberutgaven av det britiske livstilsmagasinet Marie Claire røper nemlig David Gandy sine beste skjønnhetstips. Samtidig kommer han med noen råd til jentene.

– Duft er definitivt viktig når det gjelder tiltrekning: du kan møte den nydeligste jenta, men hvis du ikke liker duften hennes er det skikkelig turn-off, sier Gandy til magasinet, som synes de vakreste kvinnene er de som klarer å le av seg selv.

Selv takler han ikke lukten av selvbruningsprodukter og anbefaler også jenter å unngå å ta helt av, slik at de ikke ender opp med å se veldig unaturlig ut.

– Metroseksualitet mer akseptabelt

Den britiske modellen mener David Beckham har gjort metroseksualitet akseptabelt, men at det fortsatt er en stor forskjell på «mannen i gata» og moteverden når det gjelder skjønnhetsrutiner for menn.

– Forhåpentligvis har jeg gjort det mer akseptabelt jeg også. Jenter har så mye mer tips og råd tilgjengelig, mens vi menn trenger å få det servert helt enkelt.

Videre forteller han at ikke er den flinkeste til å ta vare på huden sin, men at han prøver å smøre seg med solfaktor hver dag for beskyttelse. Supermodellens beste skjønnhetsprodukt er dessuten roseolje, som bekjemper den tørre huden han får av alle flyreisene.

GANDYS FAVORITTPRODUKTER : REN Rose Oil Serum, 420 kr. Molton Brown Fresh Bushukan Citrus Splash, 364 kr. The Body Shop Maca Energetic Face Root Protector, 179 kr. Weleda Rose Body Oil, 203 kr. Ole Henriksen Herbal Day Cream, 250 kr. Dolce & Gabbana The One, 549 kr. Foto: Produsentene

NB! Priser er veiledende.

Publisert:

Finn mer innhold om: