Slik legger du Jessica Albas sexy vårsminke

Skuespiller Jessica Alba (31) strålte under årets Golden Globe-utdeling. Med enkle grep kan du gjenskape gløden.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Jessica Alba gjør sjelden feil når det kommer til valg av hår, sminke og antrekk på den røde løperen. Den gjeve Golden Glode-utdeling som fant sted i Hollywood tidligere denne måneden var intet unntak.

Alba hadde for anledningen iført seg en korallfarget kjole fra Christian Dior som hun matchet med en iøynefallende sminke.

– Den korallfargede leppestiften er en flott kontrast til Jessicas Albas brune øyne. Skal du kopiere looken er det viktig å tenke på at øyensminken og leppene ikke skal slåss om oppmerksomheten, sier makeupartist og minMotes skjønnhetsekspert Ingrid Bruvik.

Under gir hun deg oppskriften på skuespillerens vårsminke.

Slik gjør du:

1. Plettfri hud som Jessica Alba får du ved å finne den perfekte concealeren og foundationen til din hudtone. Det skal ikke være noen synlige overganger mellom hals og ansikt. Dekk blå ringer under øynene med en concealer og legg et mattende, transparent pudder over. Dette bør du legge med stor kost. Deretter legger du en korallfarget rouge i kinnene og oppover mot kinnbenene. Dus godt ut.

2. Marker opp øyenbrynene med en skygge eller en øyenbrynsblyant. Vær lett på hånden og legg lag på lag. Fargen må være i en tone som matcher den fargen du allerede har. Legg brynene på plass med en øyenbrynsgelé.

3. Til denne looken er det brukt punkvipper eller løsvipper for å få et mer forførerisk blikk. Sett på punktvipper i ytterkanten av øyet, eller klipp løsvipper i to og lim på. Legg deretter maskara på øvre og nedre øyenvipper. Legg til slutt en tynn kajalstrek under øyet for å markere litt ekstra.

4. En korallfarget, matt leppestift er lagt over hele leppen med pensel. Dropp lipliner. Fyll i leppene først med et lag, bit på en serviett, påfør igjen og avslutt med et tynt lag med transparent pudder.

LES OGSÅ: – Det ser ut som en parykk

LES OGSÅ: Sesongens mest trendy tilbehør er «usynlig»

LES OGSÅ: Trendrapport: Svart og hvitt

Publisert: