Stjel den kule stilen til Jessica Alba - på budsjett

LAIDBACK OG KUL: Skuespiller Jessica Alba hadde valgt et komfortabelt, men stilig antrekk da hun deltok på en fest i Beverly Hills onsdag denne uken. Foto: Wenn.com

Miks en leken collegegenser med et knelangt skinnskjørt for en glamorøs og uanstrengt stil.

Oda Marie Midbøe
Publisert:

Jessica Alba (32) er ofte en favoritt på den røde løperen. Den vakre filmskuespilleren er kjent for sine fotside og elegante gallakjoler, men innimellom velger hun en noe mer tilbakelent stil på de glamorøse tilstelningene hun titt og ofte dukker opp på.

På en fest i Beverly Hills denne uken, var 32-åringen iført en fargesprakende collegegenser, matchet med et knelangt skinnskjørt, ankelstøvletter, en stor clutchveske og flere forskjellige smykker.

Mens Albas antrekk bestod av en genser fra det franske designermerket Kenzo og en stor, grønn clutchveske med nagler fra rådyre Valentino, hindrer det ikke de med en litt tynnere lommebok i å få en like kul stil som filmstjernen.

Kenzo-genseren har vært å se på en rekke kjendiser de siste årene, noe som har resultert i morsomme kopier hos de fleste kjedebutikkene.

Slik får du Jessica Albas stil på budsjett:

LEKEN: Genser fra River Island, 284,28 kr. Clutch fra Weekday, 508 kr. Ringer fra Mango, 149 kr. Skjørt fra Zara, 399 kr. Sko fra Bianco, 599 kr. Armbånd fra H&M, 69, 50 kr. Halskjede fra Gina Tricot, 239 kr. Foto: Produsentene

Passformen på genseren er «alfa omega». Selv om du gjerne vil ha en variant som er litt «oversized», bør den likevel være i din egen størrelse. Blir den for stor risikerer du både å se større ut enn du egentlig er, og få et mer «shabby» uttrykk. Du kan velge og vrake mellom print, mønster og ulike «statement»-varianter der alt fra kontroversielle ordtak til romantisk blomstermønster utgjør genserens detaljer.

Skinnskjørtet kan gjerne ha litt høyde i livet, noe som vil fremheve din kvinnelige silhuett. Velg gjerne en skjørt med et ettersittende snitt, men som heller ikke sitter så stramt at det blir vanskelig å bevege seg.

Et par høye ankelstøvletter tilfører antrekket eleganse og er et godt skoalternativ på vinteren. Gå for en variant i skinn, og med en høyde på hælen som du vet at du klarer å gå med. En fin holdning blir vanskelig å opprettholde hvis du sliter med balansen i skoene.

Topp antrekket med kult tilbehør i gullnyanser, mal leppene røde og sett den siste prikken over i'en med en burgunderfarget neglelakk.

PS: Følg minMotes Instagramprofil «minmote_no»!

Publisert: