Dette snittet fremhever figuren din: - Man kan se utrolig feminin og sexy ut

Ønsker du å fremheve dine feminine former bør du satse på plagg med tulipanfasong. Her er de beste stylingtipsene.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Tulipanfasongen kan gjøre mye for figuren din hvis du finner et plagg som sitter bra og styler det riktig. minMote har snakket Caroline Skjelbred, stylist i motemagasinet Elle, om hvordan man bør style det feminine snittet som kommer både i skjørt, topp, jakke og kjole.

– Går for et plagg med tulipanfasong er det viktig at midjen er trang. Er plagget sitter for løst kan det føre til at du mister din naturlige midje og ser tykkere ut enn du er, sier Skjelbred og legger til:

– Man kan se utrolig feminin og sexy ut, hvis tulipansnittet sitter som det skal.

Er plagget for vidt i midjen tipser Skjelbred om bruken av belte:

– Med et stramt belte i livet er problemet løst, men du kan også ta turen til skredderen for å få tilpasset en mer perfekt passform.

LES OGSÅ: Dita Von Teese: - Jeg har aldri blitt sett i undertøy som ikke matcher

Skjelbred forteller at tulipanfasongen lager mye volum. Hennes beste stylingtips er derfor høye hæler.

– Jeg syntes dette snittet krever at du kommer deg opp i høyden. Et plagg med tulipanfasong er derfor finest om du kombinerer det med skyhøye hæler. Det vil gi deg løftet du trenger, sier Skjelbred.

Elle-stylisten mener tulipanfasongen i seg selv er et smykke. Du trenger derfor ikke å overdrive bruken av tilbehør.

– Det minimalistiske er veldig sexy til plagg med tulipanfasong. Kombiner derfor antrekket med klassisk tilbehør som en enkel clutch og et belte. Uten for mye tilbehør og for iøynefallende smykker, ser antrekk med tulipanfasong mer eksklusive ut, sier Skjelbred som selv ville toppet sitt favorittantrekk med en designveske fra Dior.

Elle-stylisten synes Emma Stone ser fantastisk ut, fordi hun har stylet tulipanskjørtet på en enkel måte. Blake Livelys antrekk er hun ikke så fornøyd med.

– Personlig synes jeg at antrekket og Blake hadde kommet bedre frem uten alle armbåndene, øredobbene og ringene. Det er likevel et pluss at hun har tatt håret bort fra ansiktet - stort hår til et stort antrekk blir fort for mye, avslutter Skjelbred.

LES OGSÅ: Her er tre trendy antrekk til helgen

LES OGSÅ: Fashionista dukker opp i «Gossip Girl»

Publisert: