Kate Moss stjal showet i vilt partyantrekk

SJEFEN SJØL: Kate Moss sier ikke nei takk til en fest, og stiller gjerne i både leopard og fjær i kombinasjon. Foto: Getty Images

Ingen over og ingen ved siden av – bare «Moss the boss» kan komme unna med å kombinere leopardmønster, rosa polkadots og fuskepels på fest.

Publisert:

Det var under 50-årsjubileet til kjendisnattklubben Annabel’s at supermodell Kate Moss (40) havnet midt i spotlighten (som vanlig) med et helt spesielt antrekk.

På bildene fra klubben står en tydelig festklar Moss og danser bak DJ-bordet mens hun synger med – noe hun ifølge Daily Mail gjorde til daggry.

Les også:Kate Moss: Ikon for en generasjon

I tillegg til å være en av verdens mest suksessrike modeller, er Kate Moss kjent for sin klesstil – som sjeldent slår feil. Og man kan si hva man vil om antrekket hun bare på Annabel’s, men én ting er sikkert: Moss er relativt uredd når det gjelder mote.

Modellen stilte nemlig i noe som lignet rosa pysjamasbukser med prikker og høyt liv, som hun kombinerte med en åletrang og utringet leopartsinglet. Singleten er for øvrig fra modellens gode designervenninne Stella McCartney. Da Moss kom på festen hadde hun riktignok på seg en matchende polkadot-jakke og høyhalset sort genser, men vi tipper det ble kastet ganske kjapt.

Saken fortsetter under bildet!

TOK OVER: DJ-en måtte flytte seg da Kate Moss ville svinge seg ved spakene. Foto: Getty Images

«Less is more» er tydeligvis ikke en av Moss’ leveregler, for videre hadde hun på seg rosa bolero, store, glitrende øredobber og knall rød neglelakk.

Dog hadde hun droppet dramatisk sminke til fordel for en naturlig look, og det samme gjaldt håret, som hang ned i den karakteristiske rufsefrisyren som bare Kate Moss kler.

Kjendismodellen er blant annet kjent for å ha gjort Hunter-støvlene til «må ha»-plagget på enhver festival, og har ikke vist noe tegn på å tone ned klesstilen etter at hun fylte 40 - snarere tvert imot. Den slående vakre gullkjolen hun brukte på sin egen boklansering er bare ett eksempel, den utringede jumpsuit et annet.

Kate er også med i Burberry Prorsums nye kampanje, hvor hun er modell sammen med en ny generasjons it-jente, Cara Delevingne.

VENNINNER: Kate og Cara Delevingne er hver sin generasjons modellikon. De to skal ha blitt gode venninner etter at de jobbet sammen i en reklamekampanje. Foto: NTB Scanpix
Publisert: