Nyheter

Slik får du Justin Biebers stil og sveis

Sonia Huanca Vold
Publisert:

Norgesaktuelle Justin Bieber (19) er ikke redd for å eksperimentere med klær og frisyre. minMote viser deg hvordan du gjør det samme.

Da Justin Bieber slo gjennom som 15-åring kledde han seg ofte i søte gensere i favorittfargen lilla. Det er en langt mer motebevisst tenåring som i disse dager opptrer for over 66.000 «beliebers» på Telenor Arena på Fornebu.

Tidligere i år dukket artisten opp i trendy kamuflasjemønster, og han viser seg stadig på den røde løperen med mørke solbriller og gullkjettinger rundt halsen. Den karakteristiske frisyren, som minnet litt om en hjelm, er byttet ut med en tilbakegredd lugg med volum.

Hårstylist og frisør hos Adam og Eva, Eirik Thorsen, forklarer hvordan du får til Bieber-sveisen foran speilet hjemmet:

– Bruk skum i vått hår og føn det bakover for å få volum. Deretter samler du luggen med paste - da vil den ligge glatt bakover som på Bieber.

Ønsker du å kopiere artistens klesstil, bør du se etter plagg med en uvanlig vri - for eksempel en genser med skinndetaljer eller den trendy bomberjakken i et uventet materiale som denim.

Justin Bieber sverger til sneakers på den røde løperen – han bruker dem til og med til dress! 19-åringen har utallige varianter i sin skogarderoben, og velger gjerne et par som matcher antrekket.

Publisert:

Relaterte artikler

NYHETER

Fra uskyldig barnestjerne til røff moterebell - sjekk Justin Biebers stilforvandling

NYHETER

Justin Biebers nye sveis får tyn i sosiale medier

NYHETER

Her er Justin Biebers 10 beste moteøyeblikk

KJENDIS

Justin Biebers stil i fem punkter

KJENDIS

Sjekk Justin Biebers ekstreme stilforvandling

NYHETER

Kjendisenes verste hårfrisyrer - stem på din favoritt

NYHETER

Justin Bieber hinter om Crocs-samarbeid