Norske Harlem Alexander til Victoria's Secret

STYLER ENGLENE: For andre gang er Harlem Alexander blant dem som gjør Victoria's Secret modellene klare for catwalken. Foto: Magnus Schrøder

Nok en gang skal Harlem Alexander style englene til catwalken.

I år er det legendariske undertøysshowet Victoria's Secret lagt til Shanghai, og gjøres i samarbeid med franske motehuset Balmain.

Da showet går av stabelen i slutten av november blir det med to nordmenn involvert. Frida Aasen har nemlig blitt plukket ut til å gå på catwalken for undertøysmerket som første nordmann noensinne. I dag røpte Alexander Harlem at han er plukket ut til å style showet.
– Jeg gleder meg skikkelig til å møte Frida. Jeg håper jeg klarer å huke tak i henne først så jeg får gjøre håret hennes, sier Harlem Alexander.

Visste du? DEN TRAGISKE HISTORIEN BAK VICTORIA'S SECRET

Harlem ble oppdaget på Instagram i 2013, og fikk da jobb på moteuken i Paris samme år. Harlem Alexanders store hår-eventyr begynte for alvor da han fikk jobber på de store internasjonale moteukene. Der har han blitt tatt under Anthony Turners vinger, og det er slik han fikk muligheten til å prøve seg for Victoria’s Secret.

Fikk sjokk

Harlem Alexander sier fikk sjokk da han nå fikk beskjeden om at han har kommet gjennom det trange nåløyet for andre gang.

– Det er nesten umulig. Å få den to år på rad er helt utrolig, sier Harlem Alexander til MinMote.

Får drømmen oppfylt

Helt siden han begynte å jobbe som frisør har det å få jobbe med Victoria’s Secret vært den store drømmen.
– Det å få den drømmen oppfylt føles veldig stort. Jeg er litt nervøs, men gleder meg veldig mye.

Til daglig jobber Harlem Alexander på Adam og Eva på Steen & Strøm. Han er takknemlig for friheten han får til å kunne reise for å jobbe på de store internasjonale moteshowene. Selv han nå kan skrive mange internasjonale jobber på CV-en betyr det ikke at han vil slutte å jobbe i frisørsalongen.
– Jeg er veldig glad i å være i salong. Kundene mine er viktige for meg, og jeg har et spesielt bånd med de faste kundene mine, sier han og legger til:
– Etter en intensiv periode er det godt å komme hjem for å ha en normal arbeidsdag.

Tidligere i år jobbet han på Saint Laurent-visningen i Paris, hvor han i tillegg lærte Kaia Gerber litt norsk.

Publisert: