Her går «Ex on the beach»-Adrian for Armani

FRA REALITY TIL MODELL: Torsdag kveld fikk Adrian Sellevoll gjennombrudd i modellkarrieren. Foto: Getty Images

Realitydeltageren (20) fikk modelldrømmen oppfylt.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Adrian Sellevoll er for tiden aktuell som deltager i det omdiskuterte realityprogrammet «Ex on the beach».
20-åringen jobber til daglig med musikk og har prøvd seg som modell. Torsdag kveld fikk han et gjennombrudd i modellkarrieren da han gikk på catwalken til Armani under Milano Fashion Week.

Merket er en av verdens mest kjente motehus, og har hatt flere modellstjerner på catwalken. Det ble vistt over 200 antrekk på catwalken, og 20-åringen var ikledd en lang regnfrakk, hatt, søvshorts og sneakers. Rundt 2000 mennesker satt i publikum, og Robbie Williams avsluttet showet.

Sellevoll fikk mye oppmerksomhet da det ble kjent at han ble sparket fra sitt tidligere modellbyrå Team Models da realitydeltagelsen ble kjent.

Men det gikk ikke lang tid før Sellevoll ble plukket opp og signert med et nytt modellbyrå. Modellagent Eldbjørg Frank i EB Models var ikke i tvil om at Sellevoll var en modell hun ønsket å ha i stallen.

REALITYDELTAGER: Adrian Sellevoll er aktuell i TV-serien «Ex on the beach». Foto: Toke Mathias Riskjær/Dplay

René-Charles Gustavsen, modellmanager hos EB Models, sier dette er Sellevolls store gjennombrudd som modell, og at flere internasjonale aktører «er ville etter Adrian».

– Armani er en av de virkelig store så dette er en døråpner. Dette setter ham i et nytt sikte som modell og vil endre etterspørselen etter ham.

Gustavsen mener deltagelsen i skandalerealityen ikke har noe å si for hvordan Sellevoll blir oppfattet som modell i utlandet, men at det norske markedet er mer skeptiske.

– Kunder i Norge holder veldig igjen, men i utlandet er det positivt med eksponering. Vi må huske at det er TV, og at Adrian er Adrian, en ung mann på «oppdagelsesferd» i livet, sier han.

PÅ CATWALKEN: Adrian Sellevoll var en av 200 modeller som gikk på catwalken for luksusmerket Emporio Armani. Foto: Getty Images

Eldbjørg Frank hadde ingen betenkeligheter med å signere modellkontrakt med Sellevoll. Av erfaring vet hun at seriens deltagere vil bli fort glemt etter siste episode er sendt.

Vi er i 2018, og går inn i en annen fremtid. Det å være på TV er litt annerledes nå enn før. Vi må modernisere holdninger, og må tåle å se på TV hva unge mennesker ellers legger ut i sosiale medier. Jeg syns vi er litt sneversynte om et realityprogram skal ødelegge en modellkarriere.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.