Paris Hilton med comeback på New York Fashion Week

PRINSESSE PARIS: Hotellarvingen så ut til å trives godt på Christian Cowan-catwalken. Foto: AFP
PRINSESSE PARIS: Hotellarvingen så ut til å trives godt på Christian Cowan-catwalken. Foto: AFP

Med prinsessekrone og rosa glitterøyenskygge var det ikke vanskelig å se hvem som kom glisende nedover catwalken for Christian Cowan - hotellarving Paris Hilton.

Det er lenge siden Paris Hiltons storhetstid i rampelyset, men hvis du tenker tilbake på 90- og 2000-tallets «kjent for å være kjent»-kjendiser, så var hun dronningen av dem alle. Med Barbie-hår, rosa minikjoler, en sex-tape i bagasjen og familiekonto så full at hun bare trengte å møte opp hvor som helst for at paparazziene skulle flokke seg rundt henne, ble hun en megakjendis bare ved å være seg selv.

Men etter en rekke opptredener, blant annet i TV-programmt «The Simple Life», ble det stille fra Hilton - i alle fall tok hun tilsynelatende et langt steg ut av rampelyset.

Denne uken var hun imidlertid tilbake, og det med et brak. Under moteuken i New York dukket hun nemlig opp på catwalken da Christian Cowan skulle vise sin høst 2017-kolleksjon, i selve finalekjolen. Hilton var ikke vanskelig å kjenne igjen, der hun kom smilende i en overdådig sølvkjole med tilhørende hansker - for ikke å nevne en diger prinsessekjole, rose glitterleppestift og matchende øyenskygge.

GLITRENDE: Det skulle ikke stå på wow-faktoren da Paris Hiltn dukket opp på catwalken. Foto: AFP
GLITRENDE: Det skulle ikke stå på wow-faktoren da Paris Hiltn dukket opp på catwalken. Foto: AFP

Det er dog ikke helt riktig å si at Hilton har vært totalt fraværende fra den offentlige scenen den siste tiden. Allerede under moteuken i fjor så vi konturene av et aldri så lite comeback da hun dukket opp på en motefest i Marc Jacobs fra topp til tå, like før Harper's Bazaar publiserte et langt intervju med henne i forbindelse med en parfymelansering.

Men skal man gjøre comeback på motescenen, er det lite som slår catwalken under New York Fashion Week, og nå kan hotellarvingen krysse også dét av på listen.

Hvordan var din opplevelse i dag?