Nyheter

Mette-Marit dukket opp i norsk designkjole

MOTEPRINSESSEN: Kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon ankommer Ho Chi Minh City i Vietnam, Mette-Marit iført Pia Tjeltas designkjole. Foto: Lise Åserud /Scanpix
  • Jennifer Bråthen
Publisert:

Pia Tjelta debuterte som designer torsdag kveld på Nationalthearet. I dag viser kronprinsessen seg i en av kjolene fra kleskolleksjonen.

Skuespilleren har siden juni i fjor samarbeidet med Tine Mollatt, sjefdesigner for det norske merket by TiMo, om en kleskolleksjon. Allerede dagen etter at kolleksjonen ble lansert dukket kronprinsesse Mette-Marit opp i en av de 12 kjolene som ble viste frem foran et kjendistungt publikum i går kveld.

Mette-Marit var iført kjolen da hun og kronprins Haakon besøkte Reunification Palace i forbindelse med det offisielle besøket i Vietnam. Hun kombinerte den lyseblå kjolen med beige lakkpumps fra Christian Louboutin, knallrosa clutch fra Bottega Veneta, sine personlige smykker og naturlig sminke.

BLOMSTERKJOLE: Skuespilleren Pia Tjelta er modell på lanseringsbildene for kjolekolleksjonen Pia Tjelta By TiMo. Fredag var kronprinsesse Mette-Marit iført en av kjolene i Vietnam. Foto: NTB Scanpix/ Jørgen Gomnes

Det er ikke bare Mette-Marit som har fått øynene opp for Tjeltas designkjoler. Før visningen i går fikk Tjelta nemlig mye skryt for kolleksjonen sin av norsk motebransje, dette til tross for at prislappen på kjolene er stiveste laget for lommeboken til folk flest. Prisnivået strekker seg fra 2.900 kroner og opp til 11.900 for den dyreste kreasjonen. Kjolen kronprinsessen bar i Vietnam heter «The Lilly Dress» og har en prislapp på 5.500 kroner.

PÅ CATWALKEN: Flere av kreasjonene i visningen bestod av silke, mønster og blonde. Foto: Oda Marie Midbøe / VG

Da Tjelta viste frem sine designkjoler i går kveld, var en rekke celebre gjester tilstedet. Både modell Iselin Steiro, Jenny Skavlan, Maria Mena og Charlotte Spetalen var blant gjestene, samt de to sjefredaktørene i motemagasinene ELLE og Costume, Signy Fardal og Vanessa Rudjord. I forkant av visningen var Tjelta veldig nervøs.

Foruten de tolv modellene som spankulerte nedover catwalken, hadde også Tjelta fått med seg sine skuespillerkolleger fra Nationalteatret. Både Ane Dahl Torp, Agnes Kittelsen, Lena Kristin Ellingsen og Mariann Hole var blant de som poserte på scenen mens modellene viste frem kreasjonene.

Les mer om alle kjolene fra Pia Tjeltas designsamarbeid her.

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Kjoler
  2. Pia Tjelta
  3. By Ti-Mo
  4. Kronprinsesse Mette-Marit

Relaterte artikler

NYHETER

Sjekk Mette-Marits Vietnam-garderobe

NYHETER

Fylte motevisning med skuespillervenninner

KJENDIS

Mette-Marit i norsk design på den offisielle julefotograferingen

NYHETER

Mette-Marit og Haakon på glamorøs jetset-fest i England

NYHETER

Mette-Marit i sommerdrøm fra Sandra Mansour

KJENDIS

Mette-Marits beste moteøyeblikk det siste tiåret

NYHETER

Mette-Marit med ny prikkekjole på Nobel-fest