Brooklyn Beckham på forsiden av Vogue

MOTE OG FOTBALL: Brooklyn Beckham spiller på Arsenals U16-lag i tillegg til at han er et hett motenavn om dagen. Her på MTV Video Music Awards. Foto: NTB Scanpix

Brooklyn Beckham følger i motefotsporene til mamma Victoria - nå har 16-åringen landet sin første Vogue-forside.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Og blant de første til å slippe nyheten var selvfølgelig den stolte moren selv, som la ut følgende bilde på Instagram:

Det er altså oktoberutgaven av Miss Vogue som har kapret sønnen til fotballstjernen David Beckham (40) og eks Spice Girl Victoria Beckham (41)på førstesiden.

STOR FAMILIE: Familien Beckhams medlemmer har ikke overraskende blitt kjente innen både mote og fotball. Her er David Beckham, Brooklyn Beckham, Victoria Beckham, Romeo Beckham og Cruz Beckham på filmpremiere. Familiens yngste, jenta Harper Seven, er ikke på bildet. Foto: Getty Images

Deler klær med faren

På bildet poserer han med en kvinnelig modell, iført stripete t-skjorte med jakke - og en rufsete backslick ikke ulik den faren også har for tiden.

Magasinet har også fått Brooklyns første intervju, og der røper han blant annet at han og faren låner klær av hverandre.

- Mamma vet mye om mote, men jeg lytter selvsagt også til pappa ettersom han har bra stil og vil deler klær, sier han.

16-åringen lister også opp James Dean og Steve McQueen som sine stilikoner.

Erfaren familie

Dette er dog ikke Brooklyns første motejobb - tidligere i år signerte han kontrakten som ansikt utad for merket Reserved, og i sommer var han på forsiden av Rollacoaster magazine.

Han har også hatt en 20 sider lang bildeserie i magasinet «Man about town».

Kanskje har han også fått noen tips av lillebror Romeo, som allerede har frontet to Burberry-kampanjer.

Når det gjelder Vogue-forsiden, bør også mor og far ha noen gode råd på lager. De har vært på forsiden av Vogue flere ganger - det mest kjente bildet er fra franske Vogues desember 2013-utgave.

LIKE? David Beckham har gjort en rekke modelljobber ved siden av karrieren som fotballproff - nå går også den eldste sønnen i hans fotspor. Foto: Getty Images
Publisert: