Kardashian-familien i norsk kosetøy

FAN AV NORSK DESIGN: Flere av Kardashian-damene feiret Thanksgiving i Onepiece-kosetøy. Fra venstre: Khloé, Kourtney, Kim, Kris og Kylie. Foto: Getty Images

Onepiece er kanskje harry-erklært i Norge, men heldressen er brennheit i USA. Nylig la hele Kardashian-klanen inn en bestilling på 17 heldresser.

Publisert:

Og ikke nok med det: Bilder av den Instagram-glade familien i de norske heldressene har selvsagt allerede begynt å dukke opp på sosiale medier.

Onepiece-gründer Thomas Adams forteller til MinMote at så og si alle medlemmene av Kardiashian-familien (med ekser og det hele) har bestilt seg heldresser fra det norske millionmerket.

- Vi ble kontaktet av Kardashian-familien som ville bestille jumpsuits til hele familien. Så fikk vi en liste fra dem på hvem som ville ha hva, forklarer han.

Ifølge Adams ble Kardashian-søstrenes ekser, Scott Disick og Lamar Odom( som fortsatt ligger på sykehuset etter Viagra-overdosen tidligere i år), også inkludert i bestillingen, i tillegg til stefaren Caitlyn Jenner. Dette er navnelisten fra den berømte familien:

Kanye West, Kris Jenner og kjæresten Corey Gamble, Kourtney med barn, Scott Disick, Khloé, Kim og Robert Kardashian, bestemoren MJ, Caitlyn Jenner, Lamar Odom, Kendall og Kylie.

Her er Kris Jenner og supermodellen Kendall iført grønne heldresser fra merket:

untitled link

Flere i reality-familien har blitt sett i de norske klærne og tidligere, sist under familiens Thanksgiving-feiring hos Khloé forrige uke.

Rundt dette bordet satt altså hele gjengen, flere av dem i Onepice:

Les også: Fant opp Onepiece i bakrus

- Vi vet at de er store fans da de har blitt sett med forskjellige gensere, bukser, capser og jumpsuits fra Onepiece tidligere. De har også vært innom butikken i Beverly Hills flere ganger, forteller Adams til MinMote.

Millionsuksess

Det norske merket ble startet i 2008 av Thomas Adams, Knut Gresvig og Henrik Nørsterud, og omsetter for over hundre millioner årlig. Selv om heldressen ikke akkurat har blitt hyllet av motebransjen her til lands, ble butikkåpningen i New York i 2012, nærmere bestemt i Soho, positivt omtalt av både Vogue, Daily Mail og Business Insider, for å nevne noen. Justin Bieber har også blitt sett med Onepiece flere ganger.

Klærne selges over nett til 100 land, i tillegg til at de har butikker og såkalte pop-up-konsepter i flere byer som Stockholm, New York, Los Angeles og London.

SUKSESSTRIO: Thomas Adams, Henrik Nørstrud og Knut Gresvig har satset hardt i utlandet. Foto: Privat

Se mer norsk design i denne Trendguiden-episoden:

Publisert: