Lady Amelia Windsor stjal showet da Dronning Elisabeth feiret 90 år

«MOTEPRINSESSENS» UTFORDRER: Lady Amelia Windsor stjal overrasket i elegant Chanel-kjole i St. Pauls Cathedral

Hertuginne Kate er den som vanligvis har alle øyne på seg, men når også de yngre kongelige er tilstede er det flere som kjemper om oppmerksomheten.

Maiken Svendsen
Publisert:

I helgen feiret Dronning Elisabeth av England 90 år. På lørdag var gjestene i St. Pauls Cathedral for Thanksgiving gudstjenesten. Her var det knyttet spenning til flere av antrekkene til de unge kongelige.

NYHETER

Hertuginne Kate's indiske terningkast seks kjole

Hertuginne Kate omtales som en moteprinsessse, men i St. Paul's Cathedral i går var det unge Lady Amelia Windsor (20) som stjal showet, ifølge Daily Mail. Hun var kledd i Chanel fra topp til tå, i en enkel kort, svart kjole og skyhøye sorte sandaler. Til å sprite opp antrekket hadde hun en gul clutch veske.

STJAL SHOWET: Lady Amelia Windsor i St. Paul's Cathedral kledd i Chanel fra topp til tå. Foto: Getty Images

Den unge ladyen er datteren til fetteren til dronningen, og er nummer 63 i arverekkefølgen. Hun har tidligere vært praktikant hos det eksklusive merket, og ifølge The Telegraph ønsker hun å jobbe med mote.

BRUD

Bildene fra fjorårets kongelige bryllup i Monaco

Hertuginne Kate (33) stilte i kirken i lyseblå kjole dekket i blonder, og med beige pumps. Hertuginnen hadde også en hvit hatt med blomsterdekorasjon på. Den elegante kjolen er designet av Cathrine Walker.

ELEGANT: Hertuginne Kate i St. Paul's Cathedral i kjole designet av Cathrine Walker. Foto: Getty Images

Blant de andre som har fått oppmerksomhet i britiske medier er Prinsesse Eugine av York. Hun stilte i rød kjole og sorte pumps.

PRINSESSE I RØDT: Prinsesse Eugine stilte i enkel kjole i den nasjonale gudstjenesten til Thanksgiving. Foto: Getty Images
Publisert:

Finn mer innhold om: