Se så like: Grace Kellys barnebarn har arvet hennes look

HOLLYWOOD-IKON: Grace Kelly var en amerikansk skuespiller som giftet seg med prins Rainier av Monaco i 1956. Det har gitt henne ikon-status. Foto: AP

Camille Gottlieb har kongelig blod i årene. Nå snakker «hele verden» om likheten mellom henne og bestemoren. 

Maiken Svendsen
Publisert:

Grace Kellys barnebarn, Camille Gottlieb (19), har arvet en rekke av sin bestemors velkjente trekk. Hun har de samme blå øynene, lyse lokker og plettfri hud. Den siste tiden har flere av hennes 31.000 følgere på Instagram lagt merke til likheten, ifølge Harpar's Bazaar.

Instagramkontoen til Gottlieb har stortsett selfies, men hun deler også blinkskudd sammen med venner, fra luksuslivet i Monaco, og fra reiser rundt om i verden.

Nå har blant annet Marie Claire og en rekke andre internasjonale medier skrevet om den utrolige likheten mellom de to.

Gottlieb er datteren til Prinsesse Stephanie av Monacco og den tidligere slottsvakten Jean-Raymond Gottlieb. Prinsesse Stephanie er den yngste datteren til Grace Kelly og Prince Rainier den tredje.

Gottlieb er ikke i tronearvingsrekken fordi foreldrene hennes aldri giftet seg. Jean-Raymond Gottlieb står ikke i fødselsattesten hennes, men Gottlieb anser ham som sin far.

Gottlieb har to eldre halvsøsken, Pauline Ducruet (23) og Louis Ducuret (24), som moren har fra et tidligere ekteskap. Pauline flyttet til New York i sommer for å gå på Parsons school of Design, ifølge W Magazine. Hun har også over 30.000 følgere på Instagram.

Publisert: