Alexandra Joner med Rådhusplassens dypeste kløft

minMote-leder Sonia Huanca Vold mener Alexandra Joner gir Rihanna konkurranse som kveldens mest sexy.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Kjendisene samlet seg fredag kveld på Rådhusplassen for den årlige VG-lista-konserten. Mens Alexandra Joner stilte i kveldens mest sexy antrekk, ble programleder Marte Stokstad hyllet som en av kveldens best kledde. Les hvems om får ros og hvem som får slakt av minMote-Sonia her.

Alexandra Joner, artist

Alexandras antrekk: Bukse, topp, øredobber og belte fra ukjent merke, sko fra Jeffrey Campbell.

- Jeg vet ikke hvor dette antrekket er kjøpt, men jeg elsker øredobbene med fjær. Sceneantrekket mitt er mye drøyere enn dette - jeg liker jo å være sexy, strålte Joner, som ikke la skjul på hvem hun skulle jakte på under etterfesten.

- Rihanna! Jeg skal forfølge henne, lo Joner.

Sonias dom: Rihanna-kopien Joner er kveldens mest sexy. Hun har VG-listas dypeste kløft, og lever opp til det heite imaget hun har skapt seg. Hvis jeg skal pirke på noe, må det bli skoene. Jeg vet at jeg sikkert får hele blogg-Norge på nakken nå, men Jeffrey Campbell-sko er det på tide å pakke bort for godt.

Marte Stokstad, programleder

Robert EikMarte Stokstad. Foto: Robert Eik / VG

Martes antrekk: Spesialdesignet kjole fra Susanne Hoftun, øredobber fra Cecilie Melli, smykker fra Dyrberk/Kern, sko fra Aldo.

Sonias dom: Martes kjole er som tatt fra garderoben til Victoria Beckham - sexy og sofistikert på samme tid. Pluss for at hun går for bare bein og dropper hudfargede strømper. Mange sliter med å begrense seg, men Marte gjør helt riktig og klarer å holde antrekket enkelt uten at det ser kjedelig ut.

Tone Damli Aaberge, artist og Aksel Hennie, skuespiller

Robert EikTone Damli Aaberge og Aksel Hennie. Foto: Robert Eik / VG

Tones antrekk: Sko fra Isabel Marant, shorts fra Mardou&Dean, jakke fra by Zoe, topp lånt av stylisten.

Sonias dom: Tone skuffer aldri, og hun er uten tvil en av Norges best kledde kvinner. I kveld har hun valgt en litt avslappet stil med joggesko fra Isabel Marant og hvite, avklippede shorts - som er et av mine favorittplagg denne sommeren. Hvis jeg skulle byttet ut noe, måtte det blitt t-skjorten. Med en hvit, ensfarget variant ville jakken fått skinne i fred.

Leo Ajcik og Aishath Afeef

Leo Ajcik og Aishath Afeef. Foto: Robert Eik / VG

Leos antrekk: Jakke fra D&G, solbriller fra Chess, skjorte fra Burberry, sko fra Louis Vuitton.

- Som du ser har jeg på meg ganske mye merkeklær, men det er ikke sånn at merker er viktig for meg. Jeg er viktig for merkene, spøkte programleder Leo Ajcik.

Sonias dom: Leo ser ut som hvilken som helst gutt i friminuttet på videregående. Noe det forøvrig ikke er noe galt med. Jeg er ikke så glad i jålete menn, og programlederen klarer å holde antrekket sitt nedtonet og maskulint.

Aishaths antrekk: Spesialtilpasset kjole fra Zara, vintage belte, sko fra YSL.

Sonias dom: Aishath ser fin ut, men hun tar ikke pusten fra meg. Kjolen gjør henne eldre enn hun er, og jeg skulle gjerne sett henne med utslått hår. Det hadde sett litt mer ungt og moderne ut om hun droppet de tette strømpene og gikk for bare bein.

Mariann Thomassen, artist

Mariann Thomassen. Foto: Robert Eik / VG

Marianns antrekk: Kjole fra Elin Tveitan, trøye fra Nina Jahrebrink, tights fra ukjent merke, sko fra Nelly Trend, veske fra Becksøndergård

- Jeg går for en ener på terningen i dag også! Jeg bryr meg ikke noe om kritikken, jeg kler meg bare for meg selv, sa Mariann Thomassen.

Sonias dom: Mariann er Mariann og kommer nok alltid til å kjøre sin egen greie. I dag synes jeg hun ser usedvanlig bra ut – fra knærne og opp. Tightsen og skoene faller dessverre ikke i smak hos meg. Jeg synes det er kult at hun er trofast mot sin egen stil, men det hele blir dessverre litt for crazy for meg.

Tooji Keshktar og Gabrielle Leithaug, artister

Robert EikTooji og Gabrielle. Foto: Robert Eik / VG

Toojis antrekk: Genser fra designervennen Justin, bukse fra ukjent butikk, sko fra Converse.

Sonias dom: Tooji er opptatt av detaljer og helhet når det kommer til klær og stil. Han våger å eksperimentere, men bikker aldri over til det usmakelige. I kveld drar han på med smale skinnbukser, mens overdelen og skoene er sporty. Han får det alltid til og kveldens antrekk er intet unntak.

Gabrielles antrekk: Jakke fra Adidas, sko fra Dr. Martens, topp fra Topshop, bukser fra ukjent butikk i London.

Sonias dom: Gabrielle skiller seg som vanlig ut, og kombinerer striper med striper. Jeg synes hun burde byttet ut den vide, grå t-skjorten med noe litt mer elegant. På scenen tok hun på seg en hettejakken som minnet om det amerikanske flagget - den håper jeg hun legger igjen før hun drar videre på fest.

Samsaya, artist

Robert EikSamsaya. Foto: Robert Eik / VG

Samsayas antrekk: Bukse fra Vatle, skjorte arvet fra faren, sko fra Buffalo, jakke og bukse fra Acne

Sonias dom: Samsaya vet å kle seg, og ser bra ut i den klassiske fargekombinasjonen sort og hvitt. Jeg synes det er morsomt at hun har funnet frem de beryktede Buffalo-skoene fra 90-tallet igjen. Og ingenting er vel mer trendy i sommer enn hvite, smale jeans. Hjertet kunne hun dog med hell spart seg for.

Elizabeth Carew, artist

Elizabeth Carew. Foto: Robert Eik / VG

Elizabeths antrekk: Tights fra Vatle, topp fra Zig Zag, sko fra Aldo.

- Jeg gleder meg aller mest til å ta meg et glass vin og nye showet. Det blir fantastisk, sa Carew.

Sonias dom: Oi, oi, oi. Her var det mye som skrek etter oppmerksomhet. Tofarget hår, eller såkalt ”ombre”, er trendy akkurat nå, men jeg synes kontrasten her var for stor. Toppen og buksen står ikke så godt til hverandre. Hadde hun heller slengt på seg en enkel, hvit t-skjorte hadde hun sett mye mer sommerlig og moderne ut.

Linni Meister

Robert EikLinni Meister. Foto: Robert Eik / VG

Linnis antrekk: Bukser fra Levi's, sko fra Zara, veske fra Mulberry, resten ukjent.

Sonias dom: Linni har valgt en mer nedtonet stil enn vanlig, og jeg må si at hun kler den svært godt. Jeg har registrert at hun er lei av å bli slaktet av Jan Thomas, men om hun fortsetter å kjøre denne stilen tipper jeg han snart triller en sekser. Dette er ikke det mest oppsvekkende antrekket i kveld, men det enkle er alltid bedre enn det overdrevne.

Publisert: