Dette er «Blondinbellas» beste sommertips

Den svenske bloggdronningen Isabella Löwengrip (21) har en klassisk klesstil, men sverger til fargerike detaljer for å piffe opp sommerstilen.

Löwengrip er blant Sveriges største og mest kjente bloggere. Hun har også vært med på å designe klærne for sitt eget klesmerke Classified.

For tiden er hun norgesaktuell for å forelese om selvtillitt og karriere i regi av kvinnemagasinet Stella. Når minMote møter bloggeren har hun på seg lyse jeans, hvit t-skjorte og mørkeblå blazer - klassisk og stilrent. På føttene har hun eksklusive ballerinasko i sort.

- Jeg kler meg alltid klassisk. Jeg er jo en forretningskvinne, stråler den svensk bloggstjernen.

LES OGSÅ:Vårens tre vakreste skjønnhetstrender - slik får du looken

Neglene har hun imidlertid lakket knall rosa, og leppene er malt med favorittleppestiften fra YSL. Rundt halsen henger et enkelt gullsmykke med anheng og i ørene er favorittøredobbene med fjær fra Gina Tricot.

- Jeg liker å gjøre antrekkene litt mer spennende med fargerike og morsomme detaljer. Dessuten er det viktig for meg å bruke gode sko. De kan godt ha hæl, men må være komfortable. Vonde sko har jeg sluttet å kjøpe, sier hun.

LES OGSÅ:Disse produktene sverger minMote-redaksjonen til

Löwengrip har gitt minMote sine fem sommerfavoritter:

1. En fargerik leppestift

- Jeg kler meg ofte i klassiske farger, men elsker å sprite det opp med sterke farger på leppene. YSL har de beste leppestiftene og jeg har en hel samling. Akkurat nå er nummer 13 min favoritt, men jeg like å variere mellom alt fra lys rosa til knallrødt.

2. Sandaler med kilehæl

- Som sagt har jeg for lengst sluttet å kjøpe sko som er vonde å gå i, men jeg har absolutt ikke gitt opp høye hæler. Kilehær er langt mer komfortabelt enn vanlige høye hæler og passer fint til både hverdags og fest. Mine favoritter en cognac-fargede og passer til alle farger.

3. Solbriller med kattefasong

- Fine solbriller må man ha om sommeren og denne sesongen liker jeg veldig godt de som har «kattefasong» - både feminint og klassisk!

4. En glamorøs tunika

- Sommer betyr bikinitid, og en glamorøs tunika i et tynt stoff er berfekt til å slenge over bikinien på vei til og fra stranden eller når man skal spise lunsj. Selv vil jeg gå for en lekker tunika som gir den ekskusive «St. Tropez»-følelsen i sommer.

5. Høy solfaktor!

- Så lenge det er sol utem, går jeg aldri uten solkrem av to årsaker - jeg vil beskytte meg optimalt mot hudkreft og jeg vil forebygge rynker. Derfor bruker jeg alltid solfaktor 30 på kroppen og solfaktor 50 i ansikter, så får det heller være at jeg ikke blir så brun!

LES OGSÅ:Seks ansiktsmasker du kan lage hjemme

Hvordan var din opplevelse i dag?