Her er minMote-redaksjonens ønskelister for våren

Det er riktignok en stund til våren, men minMote har allerede lange ønskelister for den kommende sesongen. Se våre drømmekjøp!

Sonia Huanca Vold
Publisert:

minMote-redaksjonen kan ikke vente med å ta fatt på vårhoppingen. Lyse pastelltoner og knallfargede innslag er gjengangere på ønskelistene.

Sonia Huanca Vold, ansvarlig for minMote:

- Jeg kan ikke vente til våren kommer! Da har jeg planer om å kle meg i lyse plagg med innslag av neon.

- Store øredobber er en favoritt når det kommer til tilbehør. Disse ser mye dyrere ut enn de er!

- Øverst på ønskelisten min er Givenchy-vesken. Den er ekstremt dyr, men det er jo lov å drømme.

LES OGSÅ: I sminkepungen til en ekte fashionista

Martine Lunder, journalist i minMote:

- Jeg har definitivt blitt bitt av pastell-basillen og vil helst bytte ut alle grå og mørke strikkeplagg med freshe farger så fort som mulig!

- Helt øverst på ønskelisten min er stjernearmbåndet fra Aurélie Bidermann. Det ville jeg hatt på meg både dag, kveld og natt hvis jeg kunne.

- Mintgrønt er jo den heteste fargen akkurat nå, men er ikke spesielt kledelig på meg. Derfor tyr jeg til et nydelig undertøysett og en neglelakk for å stilne mint-cravingene - da trenger jeg heller ikke tømme lommeboka.

Ingrid Bruvik, skjønnhetsekspert og journalist i minMote:

- Jeg kan ikke få nok av statment-smykker. Og denne våren er intet unntak. Dette halskjedet skal sprite opp alle mine kjedelige skjorter.

- Mintgrønt er en av vårens største trender og selv om jeg egentlig ikke liker sterke farger, skal denne testes ut sammen med et par kule jeans.

- Om ikke mange uker går turen til NYC, og da har jeg planer om å shoppe amerikanske favoritter til en mye billigere penge. En av mine absolutt favoritter er jeansmerket J Brand. Også skal jeg selvsagt ha litt NARS-makeup med hjem.

Jennifer Bråthen, journalist i minMote

- Jeg har aldri vært spesielt opptatt av de tydligste trendene, og lar meg ikke friste av vårens it-farger. Denim derimot er jeg svak for, og særlig vårens nyheter fra Acne.

- Jeg tiltrekkes av enkelt og maskulint tilbehør. Dette gjelder både briller og edle metaller. Armbåndet fra Sophie By Sophie har vært på ønskelisten lenge og brilleparken min kan bare bli større!

- Isabel Marant er en av mine favorittdesignere, også når det kommer til sko. Etter å ha sett hva disse skoene "gjorde" for en venninne, må jeg faktisk bare finne ut av hva de kan gjøre for meg.

Isabelle Ringnes, Jounalist i minMote:

– Jeg elsker tubekjoler og denne våren vil jeg fronte en maritim stil i denne ola kjolen fra Tommy Hilfiger. Blått blir en populær farge i sommer, og fremhever blå øyne og solbrun hud. Belte i midjen gir et elegant preg, og kjolen gjør seg like godt på dagtid med et par ballerina sko som til kveldens vårfest kombinert med en hvit blazer og beige stillett hæler.

– Jeg elsker å bruke skjørt, og i år har vi sett mye paljetter. Jeg syntes paljetter ser like flott ut til hverdags kombinert med en enkel lang genser, som til fest med en body og et par høye hæler. Jeg håper å ankomme årets vårfest i dette skjørtet sammen med en hvit bluse og skinnjakke, og helst med bare ben om været tillater det.

– Body er både elegant og dristig. Jeg liker å kombinere de med skinnbukser eller vide skjørt. Bodyen fra Gina vil jeg bruke med et par hvite skinnbukser når våren setter inn for fullt.

LES OGSÅ: Fortryllende fra Marc Jacobs

LES OGSÅ: Victoria’s Secret-modell legger opp av religiøse grunner

Publisert:

Finn mer innhold om: